Puls: První trailer na filmovou (ne)zombie apokalypsu

Puls: První trailer na filmovou (ne)zombie apokalypsu | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Film má konečně také datum premiéry. Přidáváme plakát a fotky.

Dlouho odkládaný Puls (Cell), natočený podle románu Stephena Kinga, konečně začíná směřovat do distribuce. Bez větších ceremonií bude snímek uveden už 10. června na VOD (a s nějakým zpožděním v USA a v Británii také v kinech), takže s tím, že by se Puls promítal v našich kinech, se nejspíš můžeme rozloučit. Vedle ohlášení data premiéry byl zveřejněn také plakát a několik fotek, především ale první trailer.

V něm může Cell na první pohled působit jako další zombie apokalypsa. Lidí zbývá poskrovnu, ostatní jsou nakažení a pasou po přeživších. Ti se sdružují v neočekávaných klanech a s brokovnicí v ruce se snaží nějak přežít. Při bližším přezkoumání už je patrné, že se nejedná o klasické zombies, ale o nějaký jiný druh nákazy. Nakažení jsou rychlí a shlukují se do jakýchsi rojů, jako hmyz. Na rozdíl od většiny zombie filmů a seriálů umí být také upoutávka místy poměrně depresivní a skoro strašidelná – daří se docela efektivně vykreslit atmosféru bezmoci a naprostého zmaru. Jen škoda toho laciného vizuálu. Který dost možná bude jedním z důvodů, proč se mezinárodní distributoři o film nijak neprali.

Po celém světě je skrz mobilní sítě vysílán intenzivní signál, který okamžitě přeprogramuje mozky telefonních uživatelů. Hrdinou příběhu je Clay Riddell (John Cusack), který se v nastalém chaosu snaží v Nové Anglii najít svoji ženu a syna. Ke Clayovi se přidává skupinka dalších přeživších a společně doufají, že se jim podaří přečkat útoky vzájemně propojených, krvežíznivých „telefonistů“. Dále hrají Samuel L. Jackson, Isabelle Fuhrman nebo Stacy Keach. Režíroval Tod Williams, scénář napsali Adam Alleca a sám Stephen King.

Zdroje: Liljas Library

Galerie: 4

Puls: První trailer na filmovou (ne)zombie apokalypsu | Fandíme filmu Puls: První trailer na filmovou (ne)zombie apokalypsu | Fandíme filmu Puls: První trailer na filmovou (ne)zombie apokalypsu | Fandíme filmu Puls: První trailer na filmovou (ne)zombie apokalypsu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest