Lovec: Zimní válka: Soutěžte o lístky na předpremiéru

Lovec: Zimní válka: Soutěžte o lístky na předpremiéru | Fandíme filmu
Síť multikin Premiere Cinemas pořádá předpremiéru očekávané fantasy s Chrisem Hemsworthem v hlavní roli. Buďte u toho.

Ve čtvrtek do našich kin vstoupí Lovec: Zimní válka – film, který dějově objímá (je to tedy zároveň prequel i pokračování) Sněhurku a lovce. Tehdy jsme lovce (Chris Hemsworth) a zlou královnu Ravenu (Charlize Theron) potkali poprvé, teď nás tedy společně s nimi čeká další dobrodružství.

Vy se na něj můžete do sítě kin Premiere Cinemas vypravit už zítra. Promítá se od 19:00 a to jak v pražské Hostivaři, tak v Teplicích i Olomouci. Lístky jsou pořád ještě v prodeji. Pro dva šťastlivce nicméně máme přichystané také volňásky. Volňásky jsou do Prahy, jde o dva páry volných vstupů, tedy vždy jeden pro výherce a jeden pro jeho doprovod. Pokud se chcete zúčastnit slosování, je to naprosto jednoduché. Odpovězte na soutěžní otázku: "Jak se jmenuje sestra Raveny, kterou v novém filmu potkáme". Správnou odpověď jednoduše dohledáte v našich starších článcích. Odpověď zašlete do zítřka, do 10:00 na adresu soutez@fandimefilmu.cz. Každý soutěžící se může zúčastnit pouze jednou, jinak bude ze slosování vyřazen. S došlých odpovědí budou dva výherci vylosováni a obeznámeni o své výhře mailem. Zasláním soutěžního mailu souhlasíte s tím, že vaše emailová adresa může být použita pro marketingové účely.

Dlouho před tím, než byla královna Ravena (Charlize Theron) zdolána Sněhurčiným ostřím, tiše sledovala, jak její sestra (Emily Blunt) utrpěla zničující zradu a uprchla z jejich království. Se svojí mocí zmrazit jakéhokoliv nepřítele, strávila mladá ledová královna desítky let v odlehlém zimním paláci, kde stavěla legii smrtících lovců, jejímiž členy byli také Eric (Chris Hemsworth) a válečnice Sara (Jessica Chastain). Jenže dva její vynikající bojovníci porušili její jediné nařízení: Nikdy neotevřít své srdce lásce.

Když se ledová královna dozví o porážce své sestry, nakáže svým zbývajícím vojákům, aby jí domů přinesli magické zrcadlo - jí jako jediné zbývající kouzelnici, která dokáže ovládnout jeho sílu. Avšak jakmile zjistí, že Ravena může být ze zlatavých hlubin zrcadla vzkříšena, zkažené sestry začnou ohrožovat začarované království s temnou silou dvakrát větší, než království vidělo kdy předtím. Jejich svolaná armáda se stane neporazitelnou, pokud si vyhoštění lovčí, kteří porušili základní pravidlo své královny, nedokážou probojovat cestu jeden k druhému.

Dále hrají Sam Claflin, Nick Frost a Sophie Cookson. Režíruje Cedric Nicolas-Troyan podle scénáře Craiga Mazina, Evana Spiliotopoulose a Franka Darabonta. Datum české a slovenské premiéry The Huntsman Winter’s War je naplánováno na 21.4. 2016.

Lovec: Zimní válka

22.04.2016 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest