Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty

Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 14 obrázků
Pokračování Sněhurky a lovce odhaluje, kdy se vlastně bude odhehrávat a jak se vrátí jedna mrtvá postava. Trailer se blíží. AKTUALIZOVÁNO o ochutnávku prvního traileru.

AKTUALIZACE: Na konec článku přidáváme první ochutnávku zítřejšího traileru

The Huntsman je dokonalým příkladem určité hollywoodské tvůrčí bezradnosti, na kterou si leckteří stěžují. Film navazuje na pohádku (ve kterých se obvykle žije šťastně až do smrti) Sněhurka a lovec, přičemž hlavní postava se nevrátí. První film navíc nebyl nijak zvlášť dobře přijatý ani kriticky, ani komerčně a postavy, které se vrátí rozhodně nejsou nějakými miláčky davů, bez kterých by se svět neobešel. (Nemluvě o tom, že jedna z těch postav byla mrtvá a je třeba ji oživovat). U projektu se střídali tvůrci, dlouho jsme slýchali protichůdné zprávy o tom, do jaké doby vlastně bude zasazený děj (jak bude souviset s původní Sněhurkou) a celé přípravy pokračování zkrátka působily dojmem, jako by nějaký producent neměl ve své stáji žádného jiného koně, a tak se vehementně snažil do závodů protlačit alespoň tohohle mezka.

Teď se konečně ustálila finální podoba celého projektu. Film se bude jmenovat The Huntsman Winter's War (Lovec – Zimní válka), zřejmě proto, aby se do kin podařilo nalákat alespoň část těch diváků, kterým název „Lovec“ naprosto nic neřekne, zvlášť ve spojení s výpravným velkofilmem. Děj se bude částečně odehrávat před událostmi Sněhurky a částečně po nich a zlá královna Ravena (Charlize Theron) se tedy nejprve objeví ve scénách z minulosti a následně bude v budoucnosti oživena s pomocí magie. U lovce Erica (Chris Hemsworth) se ukáže, že je členem rozsáhlé legie lovců a dosud tajemstvím zahalená Jessica Chastain si zahraje také jednu z lovkyň. Což je mimochodem jedno z pozitiv filmu, to jak se opírá především o silné ženské obsazení – Theron a Chastain doplňuje ještě Emily Blunt v roli ledové královny.

Dále se z původního obsazení vrací Sam Claflin v roli Williama, kterého k dosavadním událostem pojilo pouze to, že byl dávným přítelem Sněhurky, prakticky jediné postavy, která v novém filmu nebude. Vrací se také postavy trpaslíků, i když z původních herců uvidíme jen Nicka Frosta, kterého v rolí trpaslíků (a trpaslic) doplní přinejmenším Rob Brydon, Alexandra Roach a Sheridan Smith. Režíruje Cedric Nicolas-Troyan, na scénáři pracovali postupně Craig Mazin, Evan Spiliotopoulos a Frank Darabont. Hudbu skládá James Newton Hoaward. Dole v galerii najdete čtyři plakáty a několik zajímavějších fotek z natáčení. Už ve středu uvidíme první trailer a datum české i slovenské premiéry je stanoveno na 21.4. 2016. A teď už slíbená oficiální synopse:

Fantastický svět Sněhurky a lovce se rozšiřuje a odhaluje, jak nebezpečně jsou osudy lovce Erica a královny Raveny propletené. Chris Hemsworth a nositelka Oscara Charlize Theron se vrací ve svých rolích ve snímku The Huntsman Winter’s War, epickém akčním dobrodružství, ve kterém je doplní Emily Blunt, Jessica Chastain a režisér Cedric Nicolas-Troyan. Tým znovu vede producent Joe Roth (Maleficent, Alenka v říši divů).

Dlouho před tím, než byla královna Ravena (Theron) zdolána Sněhurčiným ostřím, tiše sledovala, jak její sestra Freya (Blunt) utrpěla zničující zradu a uprchla z jejich království.  Se svojí mocí zmrazit jakéhokoliv nepřítele, strávila mladá ledová královna desítky let v odlehlém zimním paláci, kde stavěla legii smrtících lovců, jejímiž členy byli také Eric (Hemsworth) a válečnice Sara (Chastain). Jenže dva její vynikající bojovníci porušili její jediné nařízení: Nikdy neotevřít své srdce lásce.

Když se Freya dozví o porážce své sestry, nakáže svým zbývajícím vojákům, aby jí domů přinesli magické zrcadlo - jí jako jediné zbývající kouzelnici, která dokáže ovládnout jeho sílu. Avšak jakmile zjistí, že Ravena může být ze zlatavých hlubin zrcadla vzkříšena, zkažené sestry začnou ohrožovat začarované království s temnou silou dvakrát větší, než království vidělo kdy předtím. Jejich svolaná armáda se stane neporazitelnou, pokud si vyhoštění lovčí, kteří porušili základní pravidlo své královny, nedokážou probojovat cestu jeden k druhému.


Zdroje: Charlize Theron, James Newton Howard, CN Troyan, Cinex Valera, Life Books, Hada Mistica, Tens 2731, Cinelander, Mayracansigno

Galerie: 15

Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu Huntsman mění název, k tomu synopse a první plakáty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest