Lovec: Zimní válka: Charlize je zkažená v novém traileru

Lovec: Zimní válka: Charlize je zkažená v novém traileru | Fandíme filmu
Chris Hemsworth a Jessica Chastain táhnou výpravnou fantasy pohádku, ve které Charlize Theron a Emily Blunt rozpoutají na Zemi ledové a zlaté peklo.

Je tady nový trailer na Lovce: Zimní válku a jedna věc se rozhodně nezměnila. Charlize Theron si roli prohnilé Raveny nesmírně užívá. Jinak se ale upoutávka snaží ukázat věci, které jsme zatím neviděli. Kromě samotného příběhu dvou sester a lovců, kteří by měli Ravenu zastavit, se dozvídáme také o výpravě za kouzelným zrcadlem, kterou titulární Lovec (Chris Hemsworth) podnikl. Blíže se představují také trpaslíci a vše je to zamíchané do omáčky všemožných útržků akčních nebo alespoň vizuálně zajímavých scén. Jak už víme, děj by se měl odehrávat před a po událostech Sněhurky a lovce, tak uvidíme, jak to celé nakonec bude vlastně držet pohromadě.

Dlouho před tím, než byla královna Ravena (Charlize Theron) zdolána Sněhurčiným ostřím, tiše sledovala, jak její sestra Freya (Emily Blunt) utrpěla zničující zradu a uprchla z jejich království. Se svojí mocí zmrazit jakéhokoliv nepřítele, strávila mladá ledová královna desítky let v odlehlém zimním paláci, kde stavěla legii smrtících lovců, jejímiž členy byli také Eric (Chris Hemsworth) a válečnice Sara (Jessica Chastain). Jenže dva její vynikající bojovníci porušili její jediné nařízení: Nikdy neotevřít své srdce lásce.

Když se Freya dozví o porážce své sestry, nakáže svým zbývajícím vojákům, aby jí domů přinesli magické zrcadlo - jí jako jediné zbývající kouzelnici, která dokáže ovládnout jeho sílu. Avšak jakmile zjistí, že Ravena může být ze zlatavých hlubin zrcadla vzkříšena, zkažené sestry začnou ohrožovat začarované království s temnou silou dvakrát větší, než království vidělo kdy předtím. Jejich svolaná armáda se stane neporazitelnou, pokud si vyhoštění lovčí, kteří porušili základní pravidlo své královny, nedokážou probojovat cestu jeden k druhému.

Dále hrají Sam Claflin, Nick Frost a Sophie Cookson. Režíruje Cedric Nicolas-Troyan podle scénáře Craiga Mazina, Evana Spiliotopoulose a Franka Darabonta. Datum české a slovenské premiéry The Huntsman Winter’s War je naplánováno na 21.4. 2016.

Lovec: Zimní válka

22.04.2016 | USA
Akční, Dobrodružný, Drama, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest