Hardcore Henry: Soutěž o lístky a nejnovější upoutávka

Hardcore Henry: Soutěž o lístky a nejnovější upoutávka | Fandíme filmu
Zajděte si už zítra spolu s Bontonfilmem na předpremiéru Hardcore Henryho.

Už ve čtvrtek do našich kin dorazí Hardcore Henry. Akční film, který se inspiruje akčními videohrami a celý je natočený z pohledu hlavního hrdiny. Že se snímek hrami inspiruje opravdu věrně můžete vidět v přiložené akční upoutávce z dálnice, stejně jako v traileru.

Už zítra se koná předpremiéra filmu, takže jestli si chcete zasoutěžit o volňásky, stačí na adresu soutez@fandimefilmu.cz napsat, o které akční hře z pohledu první osoby jsme psali letos na apríla. Odpověď snadno dohledáte v archivu a pravidelní čtenáři si určitě vzpomenou i bez nápovědy. Správné odpovědi zasílejte do zítřejšího poledne, kdy vylosujeme pět výherců. Každý z nich vyhrává dva volné vstupy na fanouškovskou předpremiéru (vždy pro sebe a jednu další osobu), která se koná zítra v 19 hodin v multikině CineStar na pražském Andělu. Každý soutěžící se může soutěže zúčastnit pouze jednou, jinak bude ze slosování vyřazen. Pokud vyhrajete a nebudete se moci z jakéhokoliv důvodu předpremiéry zúčastnit, dejte prosím včas vědět, předáme vstupy nějakému dalšímu soutěžícímu. Výherci budou o své výhře informováni během zítřejšího odpoledne mailem, tak zůstaňte na příjmu. Vstupenky do soutěže věnovala distribuční společnost Bontonfilm, které patří dík. Vstupem do soutěže souhlasíte s tím, že vaše emailová adresa může být v budoucnosti využita pro marketingové účely. Více o filmu se dozvíte v našich starších článcích, kde také najdete další upoutávky.

A kdybyste nevyhráli společně s námi, můžete se také zítra od 14:00 do 18:00 na Andělu stavit osobně, zahrát si na velkém plátně Counter-Strike: Global Offensive a prostřílet se až k vstupenkám na večerní představení. Film se také bude promítat v Bio Oko ve 23:00, přičemž na tohle představení jde lístky normálně koupit. 

Oficiální česká synopse: Vzbudil jsi se, nic si nepamatuješ. Nejspíš proto, že tě právě oživili. Ta krásná žena říká, že tě miluje a že se jmenuješ Henry. Máš jakoby umělý ruce a nohy. Najednou někdo vtrhnul do místnosti, střílí na tebe a ženu, která tě miluje, unášejí pryč. Měl bys jí pomoct a dostat zpátky. Kdo ji ale unesl? Mocný vůdce s armádou žoldáků a plánem na ovládnutí světa. Jsi v neznámém městě, kde se tě neustále pokouší někdo zabít. Kromě tohohle chlápka, je z Británie, Jimmy. Prý je s tebou. Nejseš si tím úplně jistý, ale zatím na tebe alespoň nestřílí. Pokud celý tohle šílenství přežiješ, a zjistíš, co se vlastně děje, mohl by ses dozvědět, jaký je tvůj účel a kdo vlastně jsi. Vzhůru do akce! A ještě něco . . Hodně štěstí, Henry. S největší pravděpodobností ho budeš opravdu potřebovat.

Hardcore Henry

13.03.2016 | USA, Rusko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest