Hardcore: Filmová střílečka z pohledu první osoby

Hardcore: Filmová střílečka z pohledu první osoby | Fandíme filmu
Podívejte se na video akční scény, kde se střílí, vybuchují granáty, těla létají vzduchem a krev stříká ostošet.

Pokud vám zrovna název ruské rockové skupiny Biting Elbows nic moc neříká, nemusí to příliš vadit. Ale určitě někdo z vás na internetu narazil na jejich povedený hudební videoklip, jenž je dílem frontmana a režiséra v jedné osobě a tím je Ilya Naishuller.

Videoklip Bad Motherfucker je kompletně natočený z pohledu první osoby a díky adrenalinem nasáklé podívané, se na internetu stal takovým malým hitem. Myšlenka na takto konceptuálně pojatý celovečerní snímek přílákala dvě známá filmová jména. Tím prvním je Timur Bekmambetov, který natočil Noční a Denní hlídku nebo filmovou komiksovku Wanted. Na projekt s docela trefným názvem Hardcore bude dohlížet jako jeden z producentů. Na place bude pobíhat v jedné z hlavních rolí Sharlto Copley (District 9, Elysium) a všechno to bude z režisérského křesla řídit sám Naishuller, jenž slibuje dechberoucí kaskadérské kousky za minimálního použití počítačových efektů. 

Snímek má být moderním akčním sci-fi a v centru dění bude vzkříšený kyborg Henry, který musí zachránit svou manželku, jež je zároveň i jeho stvořitelem, ze spárů psychopata s telekinetickými schopnostmi. V boji proti jeho armádě žoldáků mu bude pomáhat Jimmy (Copley) a celý děj se odehraje v jednom jediném dni v Moskvě. Podle popisu to na vyšperkovaný scénář nevypadá, ale hlavním tahákem zde bude svižná a nápaditá akce.   

Před pár dny režisér vypustil první tříminutovou ochutnávku a z jejího stylu je opět jasné, že nás čeká chytlavá a vydatná zábava. Copley tu nemá chybu a i když jeho parťák nepronese ani slovo, na výsledném dojmu to nic neubírá. Nutkavosti vzít do rukou gamepad nebo klávesnici s myší se jistě na malou chvíli nezbavíte. Pokud vás video zaujalo, můžete přispět tvůrcům finanční částkou, aby se jim podařilo film dokončit. Myslíte si, že je to dobrý nápad, natočit celý film z pohledu první osoby?   

Hardcore: Akční scéna

Zdroj: Nerdist

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest