Hardcore Henry: Nejnovější trailer na akci z vlastního pohledu

Hardcore Henry: Nejnovější trailer na akci z vlastního pohledu | Fandíme filmu
Dříve jen Hardcore, teď jako Hardcore Henry. Hlavní hrdina vztekle likviduje nepřátele a my si to hezky užíváme z pohledu jeho očí.

Co jsme zatím měli možnost vidět z ukázek na film Hardcore, jenž se s příchodem nového plakátu přejmenoval na Hardcore Henry, bylo jasné, že nás čeká pěkně ujetá šílenost, která nebude mít obdoby. A v tom pokračuje i nejnovejší trailer, který se nás snaží semlít novými záběry, v nichž se mihne i Tim Roth. Stejně jako v upoutávce na Suicide Squad, se i tady rozezní Queeni a to s trefnou písní Don't Stop Me Now. Kdyby měl Jason Statham v obou dílech Zastav a nepřežiješ na tom svým čele kamerku Go Pro, tak by to dopadlo v podobným stylu jako tohle. Drsný Sharlto Copley jakožto parťák hlavního hrdiny baví.

Hlavní hrdina je kyborg Henry, jehož „vzkřísila“ doktorka a manželka v jedné sobě Estelle. Jen pár minut nato je však unesena psychotickým jedincem Akanem, který navíc disponuje telekinetickými schopnostmi a do toho ještě má nekonečný zástup zlých nohsledů, které poštval na Henryho. Tímto se tak rozjede hra o záchranu kdesi v Moskvě a pomocnou ruku k s osvobození své milé, Henrymu nabídne kolega z Británie Jimmy.  

Hardcore Henry

13.03.2016 | USA, Rusko
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest