Star Wars: Mladý Han Solo téměř obsazen

Star Wars: Mladý Han Solo téměř obsazen | Fandíme filmu
Který z 2500 kandidátů má jen krůček od hlavní role ve filmu o mládí Hana Sola?

Asi před měsícem bylo z neuvěřitelných 2500 kandidátů na roli mladého Hana Sola vybráno několik posledních finalistů. Konkrétně to měli být Taron Egerton, Jack Reynor a Alden Ehrenreich. A právě poslední jmenovaný podle serveru Deadline vystoupal v konkurzu až na samotný vrchol. LucasFilm zatím nic oficiálně neoznámil a smlouva podle všeho pořád ještě podepsána nebyla, ale Ehrenreich je zkrátka v tuhle chvíli pro produkci ten pravý, a pokud se něco nezmění, roli zřejmě dostane.

Jeho hollywoodská kariéra začala před osmi lety, když si jej do hlavní role snímku Tetro vyhlédl Francis Ford Coppola. Následně se objevil ve vedlejších rolích ve Stokerových Park Chan-wooka nebo v Jasmíniných slzách Woodyho Allena. Pozitivně na sebe upozornil také v zapadlé teenage fantastice Nádehrné bytosti, kde měl hlavní mužskou roli, a definitivně s ním Hollywood počítá od letošní premiéry komedie Ave, Caesar! bratří Coenů, kde Alden s velkou lehkostí vystřihl roli prostomyslného kovboje. Dříve se šuškalo, že by si jeden z dalších uchazečů mohl zahrát Hanova bratra, ale co je na tom pravdy, to zatím netušíme. 

Scénář filmu napsali společně Lawrence Kasdan (Epizody V-VII, Indiana Jones a Dobyvatelé ztracené archy) a jeho syn Jon Kasdan (Machři a šprti, Dawsonův svět), produkuje šéfka Lucafilmu Kathleen Kennedy a režírují Phil Lord a Christ Miller (21 Jump Street, Lego příběh). České datum premiéry je stanoveno na 24.5. 2018.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest