Batman v Superman: Naše první dojmy a soutěž

Batman v Superman: Naše první dojmy a soutěž | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Není to taková katastrofa, jak naznačují zahraniční recenze, ale výjimečný film také nečekejte. Navíc si můžete zasoutěžit o batmanovské komiksy nakladatelství Crew.

Ještě než se pustím do psaní recenze, jsou tady mé čerstvé dojmy z projekce Batman v Superman. Zatím jde o proud myšlenek, v němž jsem se pokusil vypíchnout několik základních pocitů, které mi po odchodu z kina utkvěly v hlavě. Až si utřídím dojmy v hlavě, čekejte klasickou textovou recenzi. Ve videu se dozvíte také všechno o soutěži o batmanovský komiks Rok nula, kterou jsme pro vás připravili ve spolupráci s vydavatelstvím Crew. To má momentálně 10% slevy na většinu nabídky svého e-shopu, 20% slevy na předobjednávky, věrnostní a další a ještě větší slevy. Na komiksy s Batmanem a Supermanem pak bude po dobu dvou týdnů zvláštní sleva 20%! Takže pokud máte rádi komiksy, určitě se v jejich online obchodě stavte, nakoupíte za rozumný peníz.

Rázný maskovaný mstitel z Gothamu nedokáže nechat metropolisského novodobého spasitele bez povšimnutí a nekontrolovatelnému superhrdinovi s božskými schopnostmi se postaví. Zatímco spolu ale Batman se Supermanem vedou válku a svět se snaží rozhodnout, jaké hrdiny vlastně potřebuje, objeví se nová hrozba, která vystaví lidstvo většímu nebezpečí, než cokoliv předtím. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Dále hrají Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Ray Fisher, Tao Okamoto, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone nebo Holly Hunter. Režíruje Zack Snyder, podle scénáře Davida S. Goyera a Chrise Terria. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 24.3. 2016.

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 2

Batman v Superman: Naše první dojmy a soutěž | Fandíme filmu Batman v Superman: Naše první dojmy a soutěž | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest