Spectre dorazilo na DVD a Blu-ray. Zasoutěžte si

Spectre dorazilo na DVD a Blu-ray. Zasoutěžte si | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Co nabízí domácí vydání poslední bondovky? Navíc soutěž s DVDpremiery.cz o film na DVD a Blu-ray.

Bondovka Spectre nesklidila ani zdaleka tak pozitivní recenze jako Skyfall, přesto jde i tak o jeden z filmů, který se v loňském roce těšil zdaleka největší divácké pozornosti. Včera se film dostal na náš videotrh, takže si pojďme říct, co od vydání na Blu-ray můžeme očekávat.

Balení obsahuje jeden disk. Na tom se nachází film, v původním znění v mixu DTS-HD Master 7.1 a v českém dabingu v mixu Dolby Digital 5.1. Na disku jsou také anglické, české i slovenské titulky. Bonusů je na disku něco přes půl hodiny a výbava je poněkud chudá. Vedle obligátní galerie a trailerů na disku najdete šest videoblogů, které byly už loni zveřejněné na oficiálním Bondově youtube kanálu. Jediným skutečným bonusem je tak dvacetiminutový dokument o natáčení úvodní akční sekvence v Mexico City.

Paradoxně se potom zdá, že bonusová výbava vydání na DVD je bohatší. Vydání obsahuje dva disky. Na tom prvním jsou kromě filmu zmiňované videoblogy. Na druhém už je to však o něco zajímavější. Vedle videklipu k písničce Writing‘s on the Wall (ten je také běžně k vidění online) najedeme na disku osmiminutový dokument Stín SPECTRE, který pojednává o historii zločinecké organizace, a také dokument Od úvodní písně k úvodní sekvenci, ve kterém Sam Mendes, Daniel Kleinman a Sam Smith komentují přípravy úvodních titulků.

Fanoušci filmu si Spectre už teď mohou zakoupit v e-shopu našeho partnera DVDpremiery.cz, se kterým si o film můžete také zasoutěžit. Pravidla jsou jako vždy jednoduchá. Správně vyplňte soutěžní formulář a doufejte, že budete vylosováni. Každý může vyplnit pouze jeden dotazník, jinak bude ze soutěže vyřazen. Soutěž trvá do konce března 2016 a v pátek 1.dubna pořadatel soutěže DVDpremiery.cz vyhlásí jména vítězů na svém Facebooku. Ceny do soutěže věnovala společnost Bontonfilm. A o co přesně hrajeme? Čtyři výherci si rozdělí dva disky Blu-ray a dvě DVD s filmem.

Galerie: 2

Spectre dorazilo na DVD a Blu-ray. Zasoutěžte si | Fandíme filmu Spectre dorazilo na DVD a Blu-ray. Zasoutěžte si | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest