Assassin's Creed bude něco speciálního

Assassin's Creed bude něco speciálního | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Michael Fassbender se dušuje, že nás čeká výjimečná filmová adaptace, kterou právě čeká post-produkce.

Filmová adaptace Assassin’s Creed 15. ledna ukončila natáčení a teď snímek vstupuje do post-produkce. Na rozlučkovou společenskou fotku se můžete podívat dole v galerii. Co je však zajímavější, představitel hlavního hrdiny nebo spíš (dvou) hrdinů, Michael Fassbender, si o projektu myslí, že s kolegy natočili v rámci žánru něco speciálního a originálního. Dále si herec natáčení pochvaloval a nově získaných zkušeností se mu dostalo i jako producentovi.

Je známo, že Fassbender si ve snímku zahraje muže ze současnosti jménem Callum Lynch, jenž dokáže skrze revoluční technologii Animus cestovat do myslí svých předků v dávných dobách. V tomhle konkrétním případě se podívá do hlavy Aguilara z 15. století. Podle Fassbendera je Lynch outsider, který postupně začne díky prožití vzpomínek svého předka poznávat svůj pravý rodokmen a původ, odkud pochází. První upoutávky bychom se měli dočkat v březnu. V galerii najdete také již známé obrázky ve vyšším rozlišení.

Prostřednictvím revoluční technologie, jež odemyká genetické vzpomínky, začne Callum Lynch prožívat dobrodružství svého předka Aguilara v 15. století ve Španělsku. Callum se dozví, že je potomkem členů tajného společenství vrahů, od kterých zdědil neuvěřitelné znalosti a dovednosti, které mu v současnosti pomohou v boji proti řádu Templářů.

Zdroje: Azaïzia Aymar Twitter, Geek Tyrant

Assassin’s Creed

21.12.2016 | USA, Velká Británie, Francie, Hong Kong, Malta, Tchaj-wan
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 4

Assassin's Creed bude něco speciálního | Fandíme filmu Assassin's Creed bude něco speciálního | Fandíme filmu Assassin's Creed bude něco speciálního | Fandíme filmu Assassin's Creed bude něco speciálního | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest