Equals: Kristen Stewart musí skrývat své city

Equals: Kristen Stewart musí skrývat své city | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Přehrajte si teaser trailer na film, v němž se Kristen Stewart a Nicholas Hoult tajně zamilují v dystopické budoucnosti, v níž neexistují emoce.

Equilibrium bez střílení, ale s milostným příběhem. Takto v krátkosti by se dala popsat sci-fi romance Equals. Silas (Nicholas Hoult) žije ve společnosti, která si říká Kolektiv. Obyvatelé moderního světa jsou si rovni (Equals) a žijí spravedlivě a zdvořile v klidu a míru. Život ve společnosti je dokonalý, neexistuje v ní chamtivost, chudoba, násilí a žádné emoce. Jejich ničím nerušený život však ohrožuje nemoc zvaná switched-on-syndrom (SOS), která v dotyčném probudí mj. depresi, strach, ale i lásku. Jakmile člověk přijde s touto „nemocí“ do styku, jeho osudem je smrt. Nakaženým se stává i Silas, ale všimne si někoho, kdo prožívá tatáž situaci. Nia (Kristen Stewart) umí také cítit, avšak před spoluobčany se jí to daří skrývat. Poprvé v životě zažívají oba dva pocit lásky a intimity. Tajit před ostatními jejich city není zrovna jednoduché a tak jedinou možností je dát se společně na útěk. Ale kdo jim pomůže? Kam půjdou? A podaří se jím utéct bez povšimnutí?

Za filmem stojí Drake Doremus (Zamilovaní), scénář napsal Nathan Parker, jenž má na kontě Moon nebo stathamovku Blesk. Kromě zamilované dvojice v dystopické budoucnosti například narazíme i na Guye Pearce (Iron Man 3, Memento). Film debutoval loni na filmovém festivalu v Benátkách, kde se na něj snesly smíšené reakce. Česká ani slovenská premiéra prozatím stanoveny nejsou, ale s americkou se počítá někdy na léto, tak třeba se pak film hojněji začne šířit po celém světě. Přidáváme teaser trailer a pět obrázků. 

Zdroje: Indie WireAce Showbiz

Galerie: 5

Equals: Kristen Stewart musí skrývat své city | Fandíme filmu Equals: Kristen Stewart musí skrývat své city | Fandíme filmu Equals: Kristen Stewart musí skrývat své city | Fandíme filmu Equals: Kristen Stewart musí skrývat své city | Fandíme filmu Equals: Kristen Stewart musí skrývat své city | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest