Collide: Nicholas Hoult za volantem ve stylu Kobry 11

Collide: Nicholas Hoult za volantem ve stylu Kobry 11 | Fandíme filmu
Nicholas Hoult řádil v autech uprostřed pustiny v Šíleném Maxovi: Zběsilé cestě. Ve filmu Collide se bude prohánět po německých dálnicích.

Po loupeži, která neproběhla zrovna podle představ, se Casey Stein ocitá na útěku před bossem Hagenem a jeho nelítostným gangem. Ti po něm totiž chtějí drahocenný náklad, jenž patří Hagenovi a ten se nezastaví před ničím, aby ho dostal. Caseymu tak nezbývá jiná možnost, než se obrátit na svého šéfa a pašeráka drog Gerana, aby ochránil jeho dlouholetou přítelkyni Juliette dřív, než se k ní dostanou Hagenovi lidi. Při záchraně lásky svého života, se hlavní hrdina vydává na adrenalinovou cestu, plnou automobilových honiček na německých dálnicích.

Akční film Collide natočil režisér Eran Creevy, jenž má za sebou zatím thrillery Shifty a Chceš pěstí? s Jamesem McAvoyem. V hlavní roli se představí Nicholas Hoult (druhá trilogie X-Menů, Warm Bodies). Roli zlého Hagena uzmul Anthony Hopkins, pašeráka drog si zahrál Ben Kingsley a tvář filmové přítelkyně hlavního hrdiny dostala Felicity Jones (Teorie všeho, Amazing Spider-Man 2). Na scénáři se vedle Creevyho podílel ještě F. Scott Frazier (Kódované vysílání). Snímek by měl dorazit do kin někdy během příštího roku.

Kdo rád tráví čas sledováním německého seriálu Kobra 11, tak tohle by dotyčného diváka mohlo zaujmout. Aspoň tak to vyznívá z prvního traileru. Děj asi nebude nikoho zajímat, od poutání pozornosti jsou tu drahá auta a krkolomné bouračky.

Collide

24.02.2017 | Velká Británie, Německo, Čína
Akční, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest