Pařba 3: Herci dostanou mamutí výplaty

Pařba 3: Herci dostanou mamutí výplaty | Fandíme filmu
Natáčení třetí Pařby se pomalu blíží. Kolik si Zach Galifianakis, Ed Helms a Bradley Cooper za film vyjednali?

Potom co Warnerům z budoucího programu na dobu neurčitou odpadli Arthur & Lancelot (a podle všeho také Akira), musí se rychle poohlédnout po nějaké náhradě. Ideálně náhradě spolehlivé. A když už není po ruce další Harry Potter nebo Batman, je tu pořád ještě Pařba. Pařba v Las Vegas i Pařba v Bangoku utržily v kinech obě kolem půlmiliardy dolarů, takže není divu, že už s ní bratři Warnerovi počítají jako s jistotou. Teď The Hollywood Reporter naznačuje, že začátek natáčení zdržovalo v podstatě pouze vyjednávání o platech, které se ale teď vyřešilo.

Zatímco za první film dostali všichni tři protagonisté blíže nespecifikované výplaty pod milion dolarů (rozpočet 35 milionů), za druhý už se jim podařilo vyjednat 5 milionů na osobu plus procenta ze zisku (rozpočet 80 milionů) a THR odhaduje, že si v součtu přišli na částku mezi deseti a dvaceti miliony. Druhý díl už měl ale o něco horší pověst než ten první, neustále se mluví o finanční krizi a z ústředního hereckého tria se staly regulérní hvězdy, a tak si místo procent pánové vyjednali o něco jistější odměny: Všichni tři dostanou za příští Pařbu po patnácti milionech dolarů! No neberte to.

Podle THR Warner doufá, že se začne natáčet letos v létě, aby byl film připravený k uvedení do kin koncem května 2013. Dále THR tvrdí, že se trojka bude odehrávat v Los Angeles a odkloní se od zajeté šablony předchozích dvou dílů (pařba, okno, ztracený kamarád), ale není jisté, zda cituje aktuální zdroj nebo pouze opakuje již dříve publikované informace.  

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest