Jack the Giant Killer se o rok odkládá

Jack the Giant Killer se o rok odkládá | Fandíme filmu
Premiéra fantasy eposu Bryana Singera, režiséra X-Menů, byla odložena o devět měsíců a další film je v ohrožení fatálním.

David Dobkin a Bryan Singer si u Warnerů tak trochu hrají na honěnou. Před nějakým časem měl Singer točit pro Warnery remake Excaliburu, ale pak se studio rozhodlo dát přednost Dobkinovu projektu Arthur & Lancelot. Jenže teď se bratři Warnerovi rozhodli, že 130 milionů za film s dvěma televizními herci v titulních rolích (Kit Harington a Joel Kinnaman) je dost, chtějí celý projekt přepracovat a odkládají ho na neurčito. 22. března 2013 se tak uvolnil Warnerům v kinech termín, který se rozhodli obsadit filmem právě od Bryana Singera!

Bryan Singer má pověst talentovaného filmaře, ale jeho Jack the Giant Killer zatím většinu diváků nechává naprosto chladnou. V hlavní roli zatím nepřesvědčil nepříliš výrazný Nicholas Hoult (Beast v X-Men: První třída) a trailer také nepřinesl zrovna trikovou hostinu či epické měřítko, které by dokázalo diváky strhnout. Díky odsunutí premiéry se „Jakub Obrobijec“ vyhne zdrcujícímu vlivu Temného rytíře, Promethea a Spider-Mana (všechny filmy mělo dělit jen pár týdnů), Warner bude mít dostatek času překalibrovat propagační kampaň a diváky na film dostatečně připravit a Bryan Singer dodělá triky a bude moct sestříhat podstatně údernější trailery, které by se navíc v závěru roku mohly promítat před žánrově příbuzným Hobitem. Přejme mu, ať to pomůže, nějaký hit už by potřeboval.

Zdroj: The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest