Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Adrenalinová featurette

Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Adrenalinová featurette | Fandíme filmu
Režiséři Mark Neveldine a Brian Taylor v novém videu předvádějí, co jsou ochotní udělat pro vychytaný záběr. AKTUALIZOVÁNO o CZ titulky.

AKTUALIZACE: Aleš V. Matějka nám video poslal s českými titulky, užijt si je! : )

AKTUALIZACE 2: Tak pozor změa, podle CSFD se Ghost Ridera dočkáme i u nás, a to 1. března, tak snad to bude přes všechny potenciální nedostatky funkční oddechová zábava.

Takhle se propaguje film! Jednotlivé trailery na Ghost Ridera 2 byly poněkud rozpačité. Občas překvapily nějakým šíleným nápadem, ale k úplné přesvědčivosti měly daleko. Nová featurette je ovšem jiná káva. Dopředu se dere v neuvěřitelném tempu, hraje k ní řízná muzika a nejlepší části traileru se střídají s neuvěřitelnými záběry ze zákulisí, na kterých Mark Neveldine neváhá s kaskadérem skočit z útesu (jištěný ;-) ), jen aby měl co nejlepší záběr. Všechno jako by křičelo „tohle musíte vidět“. Bohužel se mi ale konečně podařilo dohledat nějaké ohlasy na kompletní film a dopadlo to přesně tak, jak se dalo čekat. Bude to nejspíš tupá šílená zábava, která někomu bude tak tak stačit a další už vyloženě otráví:

Podle hochů ze Slashfilmu jde o podstatné zlepšení oproti jedničce, se samotným Ghost Riderem je sranda a můžeme se těšit na několik povedených akčních scén. Na druhou stranu je znát malý rozpočet, 3D konverze je dost slaboučká a příběh je vyloženě debilní. Crave Online dodává, že Nicolas Cage podává poměrně slušný výkon (nebo spíš jeho šílenství do filmu tak nějak pasuje), ale Neveldine a Taylor se mírou šílenosti ani zdaleka nepřibližují tomu, co předváděli v Cranku. Podle AICN jde o zábavné, pitomé béčko, ale třeba Badass Digest film rovnou označil za laciný, nudný a vyloženě katastrofální. Nefunguje prý ani jako ta hloupá zábava. Když navíc vezmeme v potaz, že s českou premiérou se stále nepočítá, asi opravdu nepůjde o žádný zázrak. Možná by bylo zajímavější, vydat místo filmu adrenalinový dokument z natáčení, o tom vás přesvědčí následující featurette.

 

Ghost Rider: Spirit of Vengeance - Featurette

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest