10 Cloverfield Lane: Super Bowl Spot

10 Cloverfield Lane: Super Bowl Spot | Fandíme filmu
V upoutávce na 10 Cloverfield Lane se podíváme ven z podzemí. Bude nahoře čekat další monstrum? Přidáváme datum české premiéry.

Trailer na ve vší tajnosti natočený sci-fi thriller 10 Cloverfield Lane (česky Ulice Cloverfield 10) se objevil před měsícem a nešlo jej přehlédnout. Spot, v němž by se dalo napětí krájet, se prodral na letošní Super Bowl a kromě přiblížení děje se s Mary Elizabeth Winstead podíváme i na povrch, mimo bunkr, kde se zřejmě bude odehrávat většina děje. Bude hrdinčin útěk ven vysvobozením od teroru v nucené izolaci ve sklepě Johna Goodmana anebo tam na ni čeká ještě něco mnohem horšího? Tohle vypadá vážně dobře. Česká premiéra je stanovena na 7. 4.. Všechny další letošní Super Bowl Spoty najdete tady.

Mladá žena se probudí po autonehodě ve sklepě cizího chlapíka, jenž jí tvrdí, že na povrchu se nedá po chemickém útoku přežít a jediná šance na život je zůstat na místě. Hlavní hrdinka však postupem času přestává jeho slovům věřit a kvůli neustále rostoucímu napětí v uzavřeném prostoru, se sama pokusí zjistit pravdu. Česká premiéra je stanovena na 7. 4..

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest