Captain America: Občanská válka: Super Bowl spot

Captain America: Občanská válka: Super Bowl spot | Fandíme filmu
Hrdinové od Marvelu se do sebe pustili v nové upoutávce na Civil War.

Marvel takticky vyčkává, než Deadpool a Batman v Superman opustí notně přeplněný éter a teprve pak rozjede svou propagační kampaň naplno. Super Bowl ale sleduje tolik diváků, že si jej studio nemohlo nechat ujít a představilo během něj novou ochutnávku z Captain America: Občanská válka. Tady se můžete podívat na seznam dalších Super Bowl spotů, které už byly zveřejněny. A co říkáme na samotný spot?

Tak takhle ovšem přátelé ano! Takhle má vypadat nabušená třicetivteřinová upoutávka. Stačí mocné skandování do podkresu, které mimochodem dává vzpomenout na batmanovské „deshi deshi basara basara“. Vzrušené hlasy vykřikují „United we stand, divided we fall“ (společně vytrváme, každý zvlášť padneme), což tematicky s filmem hezky ladí. Skandování pak upoutávku parádně rytmizuje a pomáhá jí v gradaci. Samotné záběry jsou taky lahůdkové. Winter Soldier (Sebastian Stan) v podzemním bunkru, pokus o atentát na Tonyho Starka (Robert Downey Jr.). Proč k němu má dojít? Pak je tu parádní způsob, jakým Tony útok zlikviduje. Jedna jediná replika traileru a závěrečný nástup obou týmů. Tak co vy na to? #TeamCap nebo #TeamIronMan?

V Captain America: Občanská válka vede Steve Rogers (Chris Evans) nově zformovaný tým Avengers, který se i nadále snaží ochraňovat lidstvo. Avšak po dalším incidentu, který se neobejde bez obětí a škod, začne narůstat politický tlak na to, aby byl ustanoven řád, který v podobných situacích určí, kdo je za případné škody zodpovědný. Dodržování řádu má ohlídat řídící orgán, který bude na tým dohlížet a vést jej. Nová situace rozštěpí Avengers na dva tábory. Jeden je vedený Stevem Rogersem a jeho touhou udržet Avengers a jejich obranu lidstva nezávislé na jakýchkoliv vládních zásazích. Druhý tábor se postaví za překvapivé rozhodnutí Tonyho Starka (Robert Downey Jr.), který hodlá vládní dohled a systém odpovědnosti podpořit. Vyberte si stranu a připravte na nekončící akci na dvou frontách, až Captain America: Civil War příští rok v květnu vstoupí do kin.

Dále hrají: Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Anthony Mackie, Sebastian Stan, Emily VanCamp Frank Grillo, Paul Rudd, William Hurt, Chadwick Boseman, Daniel Brühl a Martin Freeman. Režírují Joe a Anthony Russoovi, scénář napsali Christopher Markus a Stephen McFeely. Česká premiéra je naplánována na 5.5. 2016.

Captain America: Občanská válka

12.04.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest