Věčně mladá: Blake Lively nikdy nezestárne

Věčně mladá: Blake Lively nikdy nezestárne | Fandíme filmu
Ode dneška se v českých kinech promítá romantické drama, ve kterém hrdinka bojuje s největším darem i prokletím. Seznamte se, koukněte na trailer.

Kdo z vás by rád žil věčně? Nebyla by to fascinující příležitost? Pozorovat neustále se měnící svět kolem sebe, pomíjivost věcí, které jsou nevratně odsouzeny k tomu, že musí skončit. Ten skvělý pocit, že všechno okolo vás podlehne nemilosrdnému rozkladu času a vy jako jediní zůstanete ušetřeni hořkému rozsudku určenému pro všechny ostatní. Naneštěstí všechno není na první pohled tak úžasné, jak by se mohlo zdát. Pojďme se blíže podívat na nové romantické drama Věčně mladá (The Age of Adaline).

Že život bez toho, aby se člověk musel každý den ohlížet do zrcadla, nemusí být žádný med, se přesvědčí mladá Adaline (Blake LivelyGossip Girl), které záhadná autonehoda nabídne dar nesmrtelnosti. Po dalších více než 80 let nezestárne o jediný den. Po celý svůj život je nucena sledovat, jak se její dcera den za dnem přibližuje smrti. Její stav je velkou překážkou i v osobním životě, protože ji nedovoluje prožívat plnohodnotný vztah a Adaline je tak odsouzena k životu v osamění. Všechna její pravidla, předsevzetí a zásady ovšem vezmou za své, když potká mladého dobrodruha Ellise (Michiel HuismanHra o Trůny, Orphan Black), do kterého se bláznivě zamiluje. Všechno funguje jako v pohádce až do momentu, když se hrdinka potká s Ellisovým otcem (Harrison Ford) a ten k velkému překvapení zjistí, že v ní pozná dívku, do které se kdysi bezhlavě zamiloval.

Věčně mladá byla ve Spojených státech uvedena už v dubnu. Na Slovensku je k vidění od začátku července v česku od tohoto čtvrtka. Ohlasy a recenze jsou vesměs pozitivní. Největší díl zásluh si přisvojil charizmatický Harrison Ford, pro kterého je to jedna z nejlepších rolí v posledních letech a především okouzlující Blake Lively, která nahradila původně zvažovanou Natalii Portman. Lively v průběhu celého filmu září a hravě se vypořádala se všemi nástrahami své náročné role. Můžete se sami přesvědčit v přiloženém traileru.

Věčně mladá: Trailer s českými titulky

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest