Thor 3: Kterou záporačku si zahraje Cate Blanchett

Thor 3: Kterou záporačku si zahraje Cate Blanchett | Fandíme filmu
Účast Cate Blanechett je prakticky potvrzená, stejně jako to, že má hrát zápornou roli. A teď už víme i to, která by to měla být.

Někdy od poloviny prosince víme, že Cate Blanchett vyjednává s Marvelem o blíže nespecifikované roli ve snímku Thor: Ragnarok. Dříve to vypadalo, že si chce dát herečka od hraní pauzu, avšak skutečnost, že se příští Thor bude točit v hereččině domovské Austrálii, mohla mít při přemlouvání značný vliv. Cate následně několikrát o roli v médiích mluvila takovým způsobem, jako by o ní přinejmenším silně uvažovala a nakonec server Geek.com u svých interních zdrojů vypátral, že Blanchett roli opravdu dostala.

A koho by si měla zahrát? Mark Ruffalo (představitel Hulka) na jedné společenské události odhalil, že má Marvel pro Cate připravenou roli záporačky. A podle Geek.com by skutečně měla hrát Helu, jak jsme již dříve spekulovali. Hela je v komiksech dcerou Lokiho (tedy přesněji řečeno dcerou jedné z jeho předchozích inkarnací, aby to nebylo tak jednoduché), je vládkyní podsvětí, ale začne se roztahovat do dalších světů. Pomáhá Lokimu vyvolat Ragnarok (apokalyptický konec jedné éry dějin) a propůjčí mu své síly z podsvětí k útoku na Asgard. Je také spojena s Valkýrami, které by se podle předchozí nepotvrzené zprávy také měly ve filmu objevit.

Podle aktuálních fanouškovských teorií by Hela mohla být ve filmovém světě náhradou za antropomorfizovanou Smrt. V komiksech arcilotr Thanos, se kterým se všichni marvelovští hrdinové utkají ve dvojdílném filmu Avengers: Infinity War, vyvolá obrovskou zkázu proto, aby na Smrt zapůsobil. Je možné, že se Marvel domnívá, že pro filmové diváky by bylo personifikované ztělesnění smrti příliš silnou kávou a vládkyně podsvětí má ke Smrti samé docela blízko, co myslíte?

Na oficiální tiskovou zprávu Marvelu ještě čekáme, všechno nicméně nasvědčuje tomu, že Cate Blanchett záporačku třetího Thora skutečně hrát bude. Jak by se vám v roli mocné vládkyně záhrobí zamlouvala? (Na titulním obrázku Cate vidíte jako rozhněvanou Galadriel z Pána prstenů).

Zdroje: Jimmy Kimmel, USA Today, Geek, ET Online

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest