Mallbrats: Pokračování Flákačů míří před kamery

Mallbrats: Pokračování Flákačů míří před kamery | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Leden bude v kalendáři Kevina Smithe hodně nabitý. Kromě první klapky Mallbrats jej čeká také premiéra Yoga Hosers.

Již v průběhu první poloviny roku 2015 režisér Kevin Smith oznámil pokračování jednoho ze svých kultovních snímků z devadesátých let - Flákači (Mallrats). Po Clerks III jde o další plánované oživení staré značky a od počátku hodně zajímalo i samotného Smithe. Práce na pokračování, které dostalo název Mallbrats, upřednostnil před jinými rozběhnutými projekty a s hotovým scénářem a natáčecími lokacemi v obchoďáku nedaleko New Yorku, se má začít s produkcí již tento měsíc.

Děj původních Flákačů popisuje události, jež se přihodí dvěma přátelům po rozchodech s přítelkyněmi. Smutek chtějí zmírnit šmejděním po obchodním centru, kde i jejich přičiněním nastává zmatek živený šílenými postavami a situacemi, které vedou až k tomu, že si hoši uvědomí důležitost svých ztracených vztahů.

Mallbrats se bude odehrávat v tom samém obchoďáku, kde si hrdina Brodie (Jason Lee) otevřel obchod s komiksy. Obchoďák se ale zavírá, protože do něj nikdo nechodí. Brodie uspořádá happening, aby obchoďák zachránil, ale uprostřed akce nákupní středisko obsadí po vzoru Smrtonosné pasti teroristé. (Režisér dokonce chvíli zvažoval, že by film pojmenoval Mallrats 2: Die Hard in a Mall, ale právně to neprošlo) Smith tvrdí, že ve scénáři je 18 postav z původních Flákačů, stejně jako 6 postav nových, z části potomků původních hrdinů.

Co se týče konkrétních jmen, některá během minulého roku na svých facebookových stránkách přidával sám režisér. Ve svých dosavadních rolích se vrátí Jason Lee, Shannen Doherty, Kevin Smith, Jason Mewes, Michael Rooker, Stan Lee, Jeremy London, Claire Forlani i další, méně známí herci. Vůdce teroristů si zahraje Ralph Garman (jeden z hlavních dabérů Family Guye) a ve filmu se objeví také Bruce Campbell.

Zmiňovaní a snad ještě víc očekávaní třetí Clerks se tím pádem dostali na vedlejší kolej, i když nutno říct, že postup prací u nich nikdy nikdo nehrotil a nadále je kolem nich ticho. O mnoho aktuálnější je rozhodně snímek Yoga Hosers, druhý ze Smithových tří plánovaných pseudohororových snímků. Už za necelý týden Yoga Hosers uvede festival v Sundance. Hrdinkami příběhu jsou dvě puberťačky (Lily-Rose Depp a Harley Quinn Smith – dcery Johnnyho Deppa a Kevina Smithe), které jsou tak znuděné, že přijmou od starších kluků pozvání na party, i když tam dřímá zlo, které by mohlo zničit všechno, co je na Kanadě dobré. Dále hrají Johnny Depp, Tony Hale, Natasha Lyonne a Justin Long. V galerii najdete několik fotek z filmu.

Zdroje: Sundance, Bedford Bowery, Kevin Smith I, Kevin Smith II, Kevin Smith III, Kevin Smith IV, Kevin Smith V

Galerie: 5

Mallbrats: Pokračování Flákačů míří před kamery | Fandíme filmu Mallbrats: Pokračování Flákačů míří před kamery | Fandíme filmu Mallbrats: Pokračování Flákačů míří před kamery | Fandíme filmu Mallbrats: Pokračování Flákačů míří před kamery | Fandíme filmu Mallbrats: Pokračování Flákačů míří před kamery | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest