Ash vs. Evil Dead: První trailer

Ash vs. Evil Dead: První trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nový seriál navazuje na kultovní hororovou trilogii. Sam Raimi i Bruce Campbell jsou u toho.

Ta dlouho si fanoušci trilogie Evil Dead přáli regulérní pokračování, až se jej dočkali. Na letošním Comic-Conu jej představili původní režisér Sam Raimi, producent Ivan Raimi, showrunner Craig DeGregario, představitel Ashe Bruce Campbell a nejvýraznější herecká posila, Lucy Lawless (Xena, Spartacus, Battlestar Galactica). Filmaři se rozhodli pokračovat formou televizního seriálu, aby měl Ash dostatek prostoru k dalšímu rozvoji. Vysílat se bude na kabelové stanici Starz, takže Evil Dead nepřijde o nic ze své nekompromisnosti. Opět se také pracovalo s především s praktickými efekty, k digitálním trikům se sahalo jen příležitostně.

První sezona Ash vs. Evil Dead bude mít deset půlhodinových částí, které mají těsně navazovat, takže se vlastně jedná o pětihodinový film. Pokud bude zájem diváků dostatečný, chtějí filmaři pokračovat další sérií. Atmosférou by chtěli tvůrci přinést mix prvního a zbývajících dílů, kdy by rádi diváky děsili po vzoru jedničky a rozesmáli v duchu dalších dvou filmů, ze kterých také bude rozvíjen Ashův charakter. Ten se nicméně příliš nezměnil. Pořád máme co do činění s tím nejméně vhodným hrdinou, jakého si dokážete představit. Pije, smilní, žije v karavanu, neumí jednat s lidmi a ještě je o pár kilo těžší a o třicet let starší. Na druhou stranu, pořád vlastní brokovnici a motorovou pilu a to se v boji se zlem počítá.

Za jeho znovuvypuštění může sám Ash, ale naštěstí na něj nebude sám. Pokud to s sním vydrží, bude mít k ruce několik pomocníků. Krom zmiňované Lucy Lawless to jsou Jill Marie Jones, Ray Santiago a Dana Lorenzo. První epizodu natočil přímo Sam Raimi a vrátil se také skladatel Joe LoDuca, který je zodpovědný za znepokojivý doprovod původních filmů, popřípadě nejrůznějších televizních seriálů v produkci Sama Raimiho. Premiéra je naplánována na letošní Halloween, tedy 31.10.. A pozor, Raimi a spol. nezanevřeli ani na filmovou verzi Evil Dead. Pokud by Ash někdy spojil síly s Miou (Jane Levy) z nedávného remaku, bylo by to prý parádní.

Ash vs. Evil Dead: Trailer

Zdroje: EW I, EW II, EW III, Collider

Galerie: 7

Ash vs. Evil Dead: První trailer | Fandíme filmu Ash vs. Evil Dead: První trailer | Fandíme filmu Ash vs. Evil Dead: První trailer | Fandíme filmu Ash vs. Evil Dead: První trailer | Fandíme filmu Ash vs. Evil Dead: První trailer | Fandíme filmu Ash vs. Evil Dead: První trailer | Fandíme filmu Ash vs. Evil Dead: První trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest