Batman vs. Superman: Seznamte se s Batmanovou jeskyní

Batman vs. Superman: Seznamte se s Batmanovou jeskyní | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Objevila se první údajná recenze filmu, která tvrdí, že nabízí odpovědi na všechny otázky, které si fanoušci před premiérou kladou.

Magazín EW nabídnul dva nové fotky ze snímku Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti. Větší artwok i menší fotka ukazují Bruce Waynea (Ben Affleck) a jeho komorníka Alfreda (Jeremy Irons) v Batmanově jeskyni, nebo-li v Batcave. Magazín dále doplňuje, že Wayneovo honosné sídlo je ve filmu jen polozapomenutá ruina, ale moderními technologiemi naditá jeskyně je stále ve výborném stavu. Jak Ben Affleck připomíná, ve světě polobohů je potřeba, aby v příběhu vystupoval alespoň jeden hrdina z masa a kostí, který spoléhá čistě na svůj intelekt, potažmo finanční prostředky a moderní technologie.

Alfred by tentokrát měl být daleko víc zapojený do superhrdinských aktivit svého šéfa, než je v batmanovských příbězích obvyklé. Nejen že je v novém příběhu Bruceův dvorní automechanik, ale také se daleko víc podílí na každodenním rozhodování o Batmanových aktivitách. Oba dva obrázky najdete dole v galerii, kde jsou k vidění také tři starší plakáty, tentokrát v maličko širším provedení.

A na závěr ještě nejnovější porce drbů. Na Redditu se objevila údajná recenze filmu. Reddit je samozřejmě nejrůznějších „insiderů“ plný a v 99% případů se ukáže, že dotyčný informací chtivé fanoušky pouze s chutí tahá za fusekli. V tomhle případě uživatel, který si říká ViolatingNDA (PorušujiEmbargo) přikládá i „důkazy“ o své pravděmluvnosti, ale nejedná se o nic, co by nešlo jednoduše vyrobit ve Photoshopu. ViolatingNDA kromě krátké recenze odpovídá i na dotazy ostatních uživatelů, takže pokud jste zvědaví, můžete si na vlákno skočit, je tam vyspoilerovaný prakticky celý film.

Řada detailů souhlasí s tím, co jsme o filmu věděli už dříve, což může naznačovat, že ViolatingNDA Batman vs. Superman skutečně viděl, anebo pouze to, že pozorně četl všechny informace, které jsou k filmu dostupné. V několika případech se každopádně ViolatingNDA rozchází se všemi spoilery, které se dosud k filmu objevily – například co se týče množství superhrdinů, kteří se nakonec ve filmu objeví. Za sebe se tedy přikláním spíše k názoru, že jde o propracovaný podvod, ale jestli se nudíte, můžete se (na vlastní nebezpečí) pustit do čtení.

Rázný maskovaný mstitel z Gothamu nedokáže nechat metropolisského novodobého spasitele bez povšimnutí a nekontrolovatelnému superhrdinovi s božskými schopnostmi se postaví. Zatímco spolu ale Batman se Supermanem vedou válku a svět se snaží rozhodnout, jaké hrdiny vlastně potřebuje, objeví se nová hrozba, která vystaví lidstvo většímu nebezpečí, než cokoliv předtím. Batmana ztvárnil Ben Affleck, Supermana Henry Cavill. Dále hrají Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Diane Lane, Jeremy Irons, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Ray Fisher, Tao Okamoto, Scoot McNairy, Callan Mulvey, Jena Malone nebo Holly Hunter. Režíruje Zack Snyder, podle scénáře Davida S. Goyera a Chrise Terria. Datum české premiéry je stanoveno na 24.3. 2016.

Zdroje: SHH, EW

Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti

20.03.2016 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Batman vs. Superman: Seznamte se s Batmanovou jeskyní | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Seznamte se s Batmanovou jeskyní | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Seznamte se s Batmanovou jeskyní | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Seznamte se s Batmanovou jeskyní | Fandíme filmu Batman vs. Superman: Seznamte se s Batmanovou jeskyní | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest