Star Wars: Síla se probouzí: První dojmy z naší redakce

Star Wars: Síla se probouzí: První dojmy z naší redakce | Fandíme filmu
Lucasfilm
Redakcí prochází Síla a až dětinské nadšení. Je tu naše reakce na nové Hvězdné války (bez spoilerů) a odpovědi na několik čtenářských dotazů.

Projekce Star Wars: Síla se probouzí je pár hodin za mnou a musím se přiznat, že pro mne byla až nečekaně silným zážitkem. Recenze se pomalu chystá, ale než vyjde, máme pro vás alespoň moje první dojmy a odpovědi na několik čtenářských otázek, které nám během natáčení přistály na sociálních sítích:

Filmová Rychlovka #17: Star Wars: Síla se Probouzí

Dnes do našich kin dorazily nové Star Wars a podle nás se ohromně povedly! Kdy se chystáte vyrazit vy? Naše recenze filmu: http://fandimefilmu.cz/clanek/7214-recenze_star_wars_sila_se_probouziVeškeré recenze a filmové novinky najdete na https://www.fandimefilmu.czNajdete nás také na Facebooku: https://www.facebook.com/FandimeFilmuSledujte nás také na Twitteru: https://twitter.com/FFilmu

Zveřejnil(a) Fandíme Filmu dne 17. prosinec 2015

Darth Vader byl poražen, ale zbytky Impéria neztratily nic ze své chuti po moci. Třicet dva let po Návratu Jediů přichází Star Wars: Síla se probouzí, které představí směs původních i nových hrdinů. Jako Luke Skywalker se vrací Mark Hamill, jako Han Solo Harrison Ford, jako Leia Organa Carrie Fisher, jako C-3PO Anthony Daniels, jako Chewbacca Peter Mayhew a jako R2D2 Kenny Baker. V nových rolích je doplňují John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Domhnall Gleeson, a Max von Sydow. Scénář napsali Lawrence Kasdan a J.J. Abrams , který film také zrežíroval. Produkuje dlouholetá producentka filmů Stevena Spielberga, Kathleen Kennedy. Hudbu skládá John Williams. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 17.12. 2015.

Upoutávka na náš Velký průvodce postavami filmu:

Star Wars: Síla se probouzí – Noví hrdinové

Před premiérou Star Wars: Síla se probouzí, pro vás máme nachystaný ještě jeden tematický článek, tentokrát o hrdinech a padouších filmu:Vše o Star Wars: Síla se probouzí na http://fandimefilmu.cz/tag/1924-star_wars

Zveřejnil(a) Fandíme Filmu dne 15. prosinec 2015

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest