The Girl with the Dragon Tattoo: Oficiální teaser

The Girl with the Dragon Tattoo: Oficiální teaser | Fandíme filmu
První ukázka z novinky Davida Finchera je oficiálně venku... a v trošku jiném střihu. Navíc doplněn první plakát.

O víkendu jsme měli tu čest poprvé zhlédnout premiérový teaser k novince Davida Finchera The Girl with the Dragon Tattoo (v české distribuci s největší pravděpodobností jako Muži, kteří nenávidí ženy). Snímek, ve kterém se vedle Daniela Craiga a Rooney Mara v hlavních rolích objeví též Stellan Skarsgard či Christopher Plummer, má prozatím českou premiéru stanovenou až na začátek příštího roku. První zveřejněný materiál ale už teď vábí takovým způsobem, že bychom nejradši urychlili tok času a přesunuli se ke 12. lednu 2012.

Dnešní teaser je, na rozdíl od toho pirátského sobotního, určen pro americký kontinent a je střižený pro PG-13 rating. Nenajdeme v něm tedy těch pár záběrů, kde se explicitně objevuje krev nebo kde se svléká Rooney Mara, tohle pole tvůrci vyplnili přístupnějším materiálem. Rozhodně nás ale neochudili, co se stopáže týče, tudíž má dnešní oficiální teaser takřka identickou délku a navíc obsahuje i některé nové záběry. Nutno přitom dodat, že jeho koncepce zůstala zachována, tudíž opět působí pěkně dravým způsobem a diváka od začátku do konce přiková do sedačky a nepustí. Nechybí samozřejmě vynikající cover od Trenta Reznora, takže i dnes můžeme bez potíží uznale pokývat hlavou.

Odpolední update: Na stránkách francouzské odnože Sony Pictures se před pár okamžiky navíc objevil první plakát filmu, který můžete spatřit v galerii.

The Girl with the Dragon Tattoo - Green band teaser trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest