Nový Conan útočí v regulérním traileru

Nový Conan útočí v regulérním traileru | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Co můžeme od nové verze klasické fantasy pod taktovkou Marcuse Nispela očekávat?

Natočit novou adaptaci Barbara Conana znělo od začátku jako ne zrovna šťastný nápad. Verze s Arnoldem dnes platí za klasiku žánru, navíc při zvěstech, že by měl rakouskou horu svalů nahradit dosud neznámý Jason Momoa, mnozí zvedali oči v sloup. O moc šťastnější nebyli fanoušci původního filmu ani při oznámení jména režiséra, nového Conana má totiž na starosti Marcus Nispel, tvůrce solidního Texaského masakru motorovou pilou, ovšem také mizerného remaku Pátku třináctého a podobně nepovedené Cesty bojovníka, jež se Conanovi v mnoha ohledech koncepčně podobá. Ale nepředbíhejme...

U prvních fotek z placu mnozí jedinci Nispelovu novinku raději rovnou zatracovali, oficiální fotky však přece jen dojem o něco vylepšily. Houfně byla očekávaná první ukázka, nicméně březnový teaser nepřinesl nic jiného než několik nudných výjevů z filmu. Důstojný obrázek si tak můžeme udělat až dnes s vydáním regulérního traileru.

Ten snese srovnání s již zmíněnou Cestou bojovníka a nutno dodat, že z tohoto souboje vychází vítězně. Conanův trailer slibuje mnohem výpravnější podání, ve kterém nebude nouze o nějaké ty CGI potvůrky, Momoa navíc v těch několika záběrech jako akční hrdina nepůsobí vůbec zle a strká Karla Urbana (z Cesty Bojovníka) hravě do kapsy. Na Conanovi je vidět, že do něj producenti nasypali poměrně tučný peníz (údaje hovoří o 110 milionech), nezbývá tedy než jen doufat, že podobně kladný dojem zanechá i výsledný film. Po posledních Nispelových filmech tomu sice věří málokdo, ale kdo ví... třeba nás ještě překvapí. Postava Conana by si nějakou fantasy slátaninu rozhodně nezasloužila.

Kromě Momoy uvidíme v dalších rolích např. Stephena Langa, Rona Perlmana, Rachel Nichols či Rose McGowan. Premiéru si film odbude 18. srpna.

Conan the Barbarian Official Trailer

 

Galerie: 3

Nový Conan útočí v regulérním traileru | Fandíme filmu Nový Conan útočí v regulérním traileru | Fandíme filmu Nový Conan útočí v regulérním traileru | Fandíme filmu
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest