The Forest: Natalie Dormer v lese sebevrahů

The Forest: Natalie Dormer v lese sebevrahů | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Natalie Dormer se vypraví do nechvalně proslulého japonského lesa, kde se páchají sebevraždy a údajně tam i straší. Přehrajte si upoutávky.

Pokud slyšíte o tzv. Lese sebevrahů poprvé, tak vězte, že se jedná o skutečné místo v Japonsku. Na severozápádním úpatí hory Fuji je les zvaný Aokigahara, jenž je po léta lákadlem pro sebevrahy. Území však v sobě navíc skrývá strašidelnou historii, v níž se mluví o přítomnosti přízraků a démonů. Díky tomu všemu je Aokigahara v posledních letech atraktivním místem pro hromadu zvědavých turistů. Hlavní hrdinka snímku The Forest (český název Les sebevrahů) ovšem přicestuje na místo ze zcela jiného důvodu.

V příběhu poznáme mladou americkou dívku Saru, která přijíždí na ono místo nalézt své dvojče, které záhadně zmizelo. Navzdory varování od ostatních, Sara odvážně vstupuje do hustého lesa, aby odhalila pravdu o osudu její sestry, což zdaleka nebude jednoduché. Zpoza stromů totiž vycházejí na scénu rozhněvané a umučené duše mrtvých, které mají v úmyslu postavit se každému, kdo zkříží jejich cestu.

Pro Jasona Zada je Les sebevrahů celovečerním debutem, doposud dělal na krátkometrážních filmech. Na jeden z produkčních postů usedl režisér a scenárista David S. Goyer (trilogie Blade, Muž z oceli, Batman začíná). Hlavní roli dostala Natalie Dormer, kterou filmoví diváci mohou znát z obou částí posledních Hunger Games. Ti televizní si ji můžou vybavit z Hry o trůny. Scénář dali dohromady Nick Antosca, Sarah Cornwell a Ben Ketai (30 dní dlouhá noc 2). Natáčení odstartovalo v květnu a mimo jiné štáb spustil kamery v hlavním městě Tokiu a v oblastech lesa Aokigahara. Vydat se společně s hrdinkou do legendárního lesa bude možné v Česku a na Slovensku 7. 1. 2016

Už samotná látka je pro horor jako dělaná. Otázkou je, jestli se tvůrcům podařilo ji dobře zpracovat a využít její potenciál. Přikladáme tři upoutávky a šest obrázků.

Zdroje: ComingSoon

Les sebevrahů

08.01.2016 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 6

The Forest: Natalie Dormer v lese sebevrahů | Fandíme filmu The Forest: Natalie Dormer v lese sebevrahů | Fandíme filmu The Forest: Natalie Dormer v lese sebevrahů | Fandíme filmu The Forest: Natalie Dormer v lese sebevrahů | Fandíme filmu The Forest: Natalie Dormer v lese sebevrahů | Fandíme filmu The Forest: Natalie Dormer v lese sebevrahů | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest