Paranormal Activity 5: Závěr found footage série

Paranormal Activity 5: Závěr found footage série | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Paranormal Activity: The Ghost Dimension slibuje odpovědět na všechny dosavadní otázky, které hororová série položila. Pusťte si první trailer.

29.10. 2015 vstoupí do českých a slovenských kin závěrečný díl hororové série Paranormal Activity, s podtitulem The Ghost Dimension. Ano, čtete správně, podle producenta Jasona Bluma se skutečně jedná o vyvrcholení celé ságy, což má být také jeden z důvodů, proč se na „pětku“ tak dlouho čekalo - tvůrci si chtěli dát na posledním rozloučení pořádně záležet. Blum nevylučuje natáčení dalších spin-offů po vzoru Paranormal Activity: Prokletí a dříve či později bude úspěšná značka restartována, avšak příběh Katie a Kristi by měl být uzavřený.

Producent slibuje, že závěrečná část zodpoví všechny otázky, které dosavadní díly předestřely. Konečně uvidíme démona Tobyho a seznámíme se s historií postižených rodin. Pátý díl série režíruje Gregory Plotkin, který na Paranormal Activity pracoval jako producent a střihač už od druhého dílu. Jedná se o jeho celovečerní režisérský debut. Film se bude promítat ve 3D, ve kterém se také natáčel. Produkce tvrdí, že se jedná o první found footage horor natáčený ve 3D, ve skutečnosti ale tenhle titul nejspíš náleží snímku Found Footage 3D, který vznikal v přibližně stejném časovém období. Tak či tak má být 3D přirozenou součástí filmu a má mít ve vyprávění své opodstatnění. Kvůli třetímu rozměru je The Ghost Dimension nejdražším dílem celé série.

Film pojednává o rodině Fleegových, která se nastěhuje do nového domu a jejich dcera Leila v zápětí začne komunikovat s démonem Tobym. V garáži Fleegovi objeví krabici starých kazet a zvláštní kameru. Když se skrze kameru podívají, mohou na vlastní oči vidět paranormální aktivitu, která se kolem nich děje. Ryana ztvárnil Chris J. Murray, jeho ženu Emily Brit Shaw a jejich dceru Leilu Ivy George. I tentokrát se v roli Katie ukáže Katie Featherston, která jako jediná hrála ve všech dílech série. Opět uvidíme také Katie a Kristi v jejich dětském věku.

Přikládáme trailer a také jeho zkrácenou verzi s českými a slovenskými titulky. Dole v galerii najdete první fotky.

Paranormal Activity  5: První trailer

Zdroje: USA Today, Collider

Galerie: 5

Paranormal Activity 5: Závěr found footage série | Fandíme filmu Paranormal Activity 5: Závěr found footage série | Fandíme filmu Paranormal Activity 5: Závěr found footage série | Fandíme filmu Paranormal Activity 5: Závěr found footage série | Fandíme filmu Paranormal Activity 5: Závěr found footage série | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest