X-Men: Apocalypse: Jak Profesor X přijde o své vlasy

X-Men: Apocalypse: Jak Profesor X přijde o své vlasy | Fandíme filmu
A začne Bryan Singer už za dva roky točit další x-menovský film?

X-Men: Budoucí minulost se Profesor X (James McAvoy) pyšní bujnou kšticí, avšak jak jistě víte z komiksů či starších filmů s Patrickem Stewartem, Profesor je proslulý hlavou holou. Už během natáčení jsme mohli vidět fotky Jamese McAvoye s pleší, takže máme představu, jak bude ve filmu vypadat. Ale jak jeho postava vlastně o vlasy přijde? McAvoy v show Grahama Nortona uvedl, že se Profesorovi přihodí něco tak traumatického, že si vlasy napůl vytrhá a napůl mu vypadají.

Co dalšího se děje ve světě X-Menů? Trailer na Apocalypse bychom měli vidět společně s premiérou nových Hvězdných válek a režisér Bryan Singer nedávno zveřejnil jednu fotku ze střižny. Najdete ji dole v galerii. Evan Peters (Quicksilver) potom v rozhovoru přislíbil, že ve filmu uvidíme ještě impozantnější scénu se zpomaleným časem, než byla kuchyňská přestřelka v X-Men: Budoucí minulost. Pomocný štáb prý scénu točil 22 dní! Scéna prý bude větší, delší a detailnější.

A pokud jste někde slyšeli, že začátkem roku 2017 začne Bryan Singer natáčet další x-menovský film, vězte, že tomu tak není. Collider.com kontaktovat své zdroje uvnitř studia Fox, které mu potvrdily, že žádné natáčení se momentálně neplánuje a Singer prozatím nepodepsal smlouvu na žádný další film.

Po globálním hitu X-Men: Budoucí minulost se režisér Bryan Singer vrací s X-Men: Apocalypse. Už od úsvitu civilizace byl uctíván jako bůh. Apocalypse (Oscar Isaac), první a nejsilnější mutant ze světa X-Menů, nashromáždil síly spousty dalších mutantů, stal se nesmrtelným a nezranitelným. Když se probudí po tisíci letech spánku, je ze stavu současného světa rozčarován. Složí tým silných mutantů, ve kterém nechybí demoralizovaný Magneto (Michael Fassbender), aby očistil lidstvo a ustanovil nový řád světa, kterému bude vládnout. Osud světa visí na vlásku, a tak Raven (Jennifer Lawrence) s pomocí Profesora X (James McAvoy) musí vést tým mladých X-Menů, zastavit jejich největšího protivníka a zachránit lidstvo před absolutním zničením.

Dále hrají Nicolas Hoult, Evan Peters, Lucas Till, Rose Byrne, Sophie Turner, Olivia Munn, Kodi Smit-McPhee, Tye Sheridan, Lana Condor, Alexandra Shipp, Josh Helman, Tómas Lemarquis, Rochelle Okoye a Ben Hardy, Režíruje Bryan Singer, scénář napsali Michael Dougherty, Dan Harris Simon Kinberg. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroje: Bryan Singer, Graham Norton Show, Collider, Collider II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest