X-Men: Apocalypse: Comic-Con trailer unikl online

X-Men: Apocalypse: Comic-Con trailer unikl online | Fandíme filmu
Dosavadní vyvrcholení ságy X-Men v první bootlegové upoutávce.

Je tu další uniklé video, které bylo určené jen divákům přítomným na Comic-Conu. Po Suicide Squad a Deadpoolovi se online podívala i upoutávka na X-Men: Apocalypse, která má podle režiséra Bryana Singera uzavřít celou jednu éru. Mizernou kvalitu samozřejmě sledujte dle svého uvážení, pokud máte pevnou vůli, určitě se vyplatí pár měsíců počkat, až začnou upoutávky vycházet oficiální cestou, hezky v HD. I z roztřesených záběrů se zdá, že mutanti tentokrát stojí proti hrozbě, která je nezastavitelná. Jak se jim to nakonec podaří, se dozvíme 19.5. 2016.

X-Men: Apocalypse - Uniklý Comic-Con teaser

Děj filmu je zasazen do 80.let dvacátého století a měl by se zaobírat prastarými mutanty, kteří na Zemi žili tisíce let a ve starověku byli uctíváni jako bohové. Jeden takový se dostane až do přítomnosti a rozpoutá skutečnou apokalypsu.

Chystaný film je volně inspirován stejnojmenným komiksem a scénář k němu připravují Bryan Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty a Dan Harris. Režírovat má znovu Singer. Ve svých rolích se vrátí Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicolas Hoult, James McAvoy, Evan Peters, Lucas Till a Rose Byrne. Z nováčků ve filmu uvidíme Oscara Isaaca jako Apocalypse, Sophie Turner jako Jean Grey, Olivii Munn jako Psylocke, Kodiho Smit-McPheeho jako Nightcrawlera, Tye Sheridana jako Cyclopse, Lanu Condor jako Jubilee, Alexandru Shipp jako Storm, Bena Hardyho jako Angela a možná ještě Hugh Jackmana jako Wolverinea a Channinga Tatuma jako Gambita. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest