Agent Carter 2: První teaser trailer a nové postavy

Agent Carter 2: První teaser trailer a nové postavy | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Seznamte se s padouchem druhé řady seriálu, popřípadě s tajemnou paní Jarvisovou! K tomu plakát a nové fotky. AKTUALIZOVÁNO o další teaser.

AKTUALIZACE: Do playlistu jsme přidali ještě jeden teaser, který přináší další nové záběry.

Seriálová Agentka Carter se vrátí na televizní obrazovky 5.1. 2016, kdy odstartuje druhou řadu dvoudílný speciál. Druhá řada bude mít rovnou deset epizod a poběží jako výplň v mezičase, kdy si třetí řada Agentů S.H.I.E.L.D.u dává přestávku. Agenti se na televizní obrazovky vrátí 8.3. 2016. Druhá řada Agentky Carter se z New Yorku přesouvá do Kalifornie. Změna prostředí nemá prospět jen vlastnímu vyprávění, ale i produkci, která už nebude muset v Los Angeles hledat místa, která vypadají jako New York. Jaký bude mít nová řada nádech, se můžete přesvědčit v první zveřejněné upoutávce, kterou doplňujeme také posledními fotkami a plakátem

Z první řady se vrací většina dosavadních postav. Samozřejmostí je návrat Hayley Atwell v hlavní roli agentky Peggy Carter a dále ji doplní James D'Arcy jako Edwin Jarvis, Chad Michael Murray jako agent Jack Thompson (nový šéf místní jednotky SSR), Enver Gjokaj jako agent Daniel Sousa, Bridget Regan jako Dottie Underwood a v několika epizodách se objeví i Dominic Cooper jako Howard Stark.

Hlavním padouchem druhé řady bude Whitney Frost, herečka, vynálezkyně a manželka mocného byznysmena. V komiksech je postava vůdčí osobností mafiánského gangu Maggia a je známá pod jménem Madame Masque, kvůli zlaté masce, kterou si zakrývá znetvořený obličej. Seriálová postava se inspiruje Hedy Lamarr (Extáze, Samson a Dalila), herečkou rakouskouherského původu, která se vedle hraní věnovala bádání v oblasti rádiových technologií. Postavu hraje Wynn Everett, známá především díky své vedlejší roli v seriálu The Newsroom.

Currie Graham (Pompeje, Policie New York) si zahraje Calvina Chadwicka, Whitneyina manžela. Lotte Verbeek (Borgiové, Outlander) dostala vděčnou roli Any Jarvis, Edwinovi volnomyšlenkářské manželky, která Peggy pomůže se zabydlením v Los Angeles. Seriálový herec Reggie Austin hraje Jasona Wilkese, podivínského, ale přesto charismatického vědce, který bude Peggy neustále okouzlovat a mohla by po něm začít romanticky toužit. Kurtwood Smith (That '70s Show) se objeví jako Vernon Masters, veterán z ministerstva obrany, který v tom umí chodit. A Ken Marino (Party Down, Husí kůže) hraje Josepha Manfrediho, prchlivého mafiánského bosse, který v seriálu vede syndikát Maggia a bude pomáhat oponentům Peggy Carter k dosažení jejich cílů.

Agentka Carter se vrací ve druhé sezoně plné dobrodružství a intrik, s Hayley Atwell v titulární roli nezastavitelné agentky SSR (Strategické Vědecké Zálohy). Po skončení války je Peggy odhodlaná bojovat proti hrozbám atomového věku, a tak se musí z New Yorku přesunout do Los Angeles, kde ji čeká její dosud nejnebezpečnější úkol. Ale i když najde nový domov, nové přátele a možná i novou lásku, zjistí, že za maskou zářících světel Hollywoodu se skrývá strašlivé nebezpečí, které hrozí všem, které přísahala ochraňovat.

Zdroje: Marvel, Marvel II, Slashfilm, Agent Carter, CBM, EW, Variety

Galerie: 4

Agent Carter 2: První teaser trailer a nové postavy | Fandíme filmu Agent Carter 2: První teaser trailer a nové postavy | Fandíme filmu Agent Carter 2: První teaser trailer a nové postavy | Fandíme filmu Agent Carter 2: První teaser trailer a nové postavy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest