Zoolander 2: Trailer je narvaný absurdním humorem

Zoolander 2: Trailer je narvaný absurdním humorem | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
O čistokrevných komediích v posledních letech v kinech nějak není tolik slyšet, jako dřív. Zoolander 2 určitě šanci to alespoň částečně napravit.

Plnohodnotná upoutávka na Zoolandera 2 vtipy rozhodně nešetří. Dva nejkrásnější modelové světa už sice podle okolního světa dávno nejkrásnější nejsou, ale pořád jsou zdaleka nejblbější, a tak je s nimi pořád legrace. Potěší staré známé sexy pohledy, fyzická komedie i absurdní humor, který byl pro jedničku typický. Vedle Bena Stillera a Owena Wilsona se vrací i rozparáděný Will Ferrell, ale trailer si minimálně stejnou měrou užívá i nové tváře. Justin Bieber konečně udělá to, co po něm už asi řada lidí chtěla dávno a Benedict Cumberbatch je tu skvělý jako androgynií model/ka jménem „Všechno“. Penelope Cruz a Kristen Wiig si ze sebe také umí vystřelit a zajistí to z ženské strany, aby té dokonalé mužské krásy přeci jen nebylo až příliš. Dole v galerii najdete pár plakátů a fotek, které však zastiňuje opravdu podrobná oficiální synopse:

3% tělesného tuku, 1% mozkové aktivity.

Derek Zoolander (Ben Stiller) a Hansel (Owen Wilson) jsou po událostech prvního filmu přáteli, ale svět modelingu se změnil a konkurenční firma se je snaží vyštípat z byznysu. Lístkem zpět na vrchol je jejich nejnovější špionážní mise. Dále hrají Will Ferrell, Kristen Wiig, Penelope Cruz, Christine Taylor, Billy Zane, Justin Bieber, Olivia Munn, Lewis Hamilton, Kanye West, Cyrus Arnold či Kim Kardashian. Režíroval Ben Stiller, podle scénáře Justina Theroux. Datum české i slovenské premiéry je stanoveno 18.2. 2016.



Zoolander No. 2

12.02.2016 | USA
Komedie
Info o filmu

Galerie: 4

Zoolander 2: Trailer je narvaný absurdním humorem | Fandíme filmu Zoolander 2: Trailer je narvaný absurdním humorem | Fandíme filmu Zoolander 2: Trailer je narvaný absurdním humorem | Fandíme filmu Zoolander 2: Trailer je narvaný absurdním humorem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest