Temný rytíř povstal: 4 nové fotky

Temný rytíř povstal: 4 nové fotky | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Batman, Bale a komisař Gordon pózují před objektivem. A kdy uvidíme další trailer? AKTUALIZOVÁNO o další fotky a informace.

Aktualizováno: V Galerii přibyly další dvě fotky z EW a máme pro vás i další podrobnosti z článku: Děj filmu se bude odehrávat 8 let po Temném rytíři a Bruce Wayne se stále fyzicky i psychicky zotavuje ze souboje s Jokerem a Dvojí tváří! Zároveň také dává dohromady poškozené vztahy s Luciem Foxem a s Alfredem. V Batmanově jeskyni se můžeme těšit na vodopád, jezero a jakousi skříňkou (nejspíš na vybavení), která vyjíždí z vody po stisknutí tlačítka

Magazín Enterteinment Weekly láká na své nejnovější číslo Batmanem na obálce a vevnitř na čtenáře čeká masivní report z natáčení The Dark Knight Rises. EW by měl vyjít zítra, kdy se vám z článku samozřejmě pokusíme přinést to nezajímavější, ale už dnes EW vypustil několik fotek (ty najdete dole v galerii) a informací.  Tak předně, teď když už je hotovo, se Christian Bale nebojí říct, že je rád, jaké fanoušci na třetího Batmana vyvíjejí nároky. Protože jedině díky vysokým nárokům může vzniknout kvalitní film. Dále EW zmiňuje dva menší spoilery, které jsme už tušili delší dobu: V Temný rytíř povstal se vrátí Batcave (Batmanova jeskyně) a také přijdou na přetřes následky Batmanovy a Gordonovy lži, kterou zahladili nedůstojný skon Harveyho Denta na konci Temného Rytíře.

Christopher Nolan také pro EW komentoval Baneův těžko srozumitelný hlas, ze kterého se pomalu začíná stávat slušně nafouknutá kauza. Christopher naznačil, že by diváci neměli snímek soudit dokud ho celý neuvidí a podobně se k celé záležitosti vyjádřil v rozhovoru pro Collider Christopherův bratr a spoluscenárista Jonathan, když redaktora ujistil, že z filmu viděl podstatně víc než kritičtí diváci a může říct, že Hardy v roli opravdu válí. Takže konec debat a trochu důvěry, Nolan to s Banem určitě zvládne.

Co jsme ještě vypátrali? Nedávno jsme vás informovali, že Warner Bros letos podle všeho neuvedou žádné upoutávky během Super Bowlu, ale i tak se můžeme těšit na další trailer k The Dark Knight Rises. Redakce serveru Batman-on-film.com se dověděla, že by měl být trailer uvedený koncem května, snad společně se snímkem Dark Shadows (který mimochodem točil Tim Burton, režisér filmů Batman a Batman se vrací), ale podle redaktora existuje reálná šance, že trailer bude uveden už v březnu, spolu s Hněvem titánů. Budeme se těšit. A těší se zřejmě všichni, protože podle další zprávy EW je už nyní napříč Spojenými státy vyprodaná většina vstupenek na Batmanovu půlnoční IMAX premiéru. Sedm měsíců předem, to není vůbec špatný výkon!

Temný rytíř povstal

20.07.2012 | USA, Velká Británie
Akční, Krimi, Drama, Thriller
Info o filmu

Galerie: 6

Temný rytíř povstal: 4 nové fotky | Fandíme filmu Temný rytíř povstal: 4 nové fotky | Fandíme filmu Temný rytíř povstal: 4 nové fotky | Fandíme filmu Temný rytíř povstal: 4 nové fotky | Fandíme filmu Temný rytíř povstal: 4 nové fotky | Fandíme filmu Temný rytíř povstal: 4 nové fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest