Star Wars: Síla se probouzí: Nová behind the scenes videa

Star Wars: Síla se probouzí: Nová behind the scenes videa | Fandíme filmu
Nahlédněte do zákulisí Hvězdných válek a znovu se přesvědčte, že digitálních triků se používalo jen nezbytné minimum. K tomu nový TV spot.

Na premiéru Star Wars: Síla se probouzí budeme čekat už jen měsíc, a tak se kanonáda nejrůznějších upoutávek začíná stupňovat. Momentálně dorazil nejnovější TV spot, ve kterém nejvíc zapůsobí asi Kylo Renovo (Adam Driver) máchání mečem. Co je ale lepší než všechny spoty, je několik pohledů do zákulisí (i když v podstatě jde o jedno video v několika variantách), ve kterém se opět můžeme přesvědčit, že tým J.J. Abramse postavil co mohl. Herci se procházeli v komplexních kulisách, roboti i mimozemšťani se skutečně procházeli před kamerou, ať už jako herci v make-upu, jako elektronicky ovládané loutky nebo jako nějaká kombinace. Když už video ukazuje momenty z filmu, soustředí se na rozdíl od trailerů spíš na takové ty "obyčejné" pasáže, které se do bombastických trailerů nehodí. A rozhodně je fajn vidět, že film působí kouzelně i v takových chvílích! :)

Darth Vader byl poražen, ale zbytky Impéria neztratily nic ze své chuti po moci. Třicet dva let po Návratu Jediů přichází Star Wars: Síla se probouzí, které představí směs původních i nových hrdinů. Jako Luke Skywalker se vrací Mark Hamill, jako Han Solo Harrison Ford, jako Leia Organa Carrie Fisher, jako C-3PO Anthony Daniels, jako Chewbacca Peter Mayhew a jako R2D2 Kenny Baker. V nových rolích je doplňují John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Domhnall Gleeson, a Max von Sydow. Scénář napsali Lawrence Kasdan (Epizody V a VI) a J.J. Abrams (Star Trek I a II, Mission: Impossible III), který film také zrežíroval. Produkuje dlouholetá producentka filmů Stevena Spielberga, Kathleen Kennedy. Hudbu, stejně jako ke všem dosavadním Hvězdným válkám, skládá John Williams. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 17.12. 2015.

Star Wars: Síla se probouzí

14.12.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest