Poslední lovec čarodějnic: Soutěžte o 5 triček

Poslední lovec čarodějnic: Soutěžte o 5 triček | Fandíme filmu
Akční fantasy s Vinem Dieselem dorazila do našich kin a vy si s distribuční společností Bontonfilm můžete zasoutěžit o tematické tričko.

Od včerejška se v našich kinech promítá nová akční fantasy Poslední lovec čarodějnic, ve které Vin Diesel hraje nesmrtelného válečníka, jenž už několik stovek let potírá temné síly. Aby v současném New Yorku zabránil návratu královny čarodějnic a vyhlazení lidstva, bude muset spojit s síly mladou čarodějkou v podání okouzlující Rose Leslie (Ygritte z Hry o trůny). Lovci čarodějnic mají ve znaku sekeru a kříž a vy teď jejich emblém můžete nosit na prsou.

Společně s distributorem filmu, společností Bontonfilm, vyhlašujeme soutěž o pět tematických triček. Všechna trička jsou velikosti L a můžete si je prohlédnout dole v galerii. Pokud se chcete do soutěže zapojit, stačí správně odpovědět na následující soutěžní otázku: „Jak se jmenuje oblíbená společenská hra Vina Diesela, která film inspirovala.“ Odpověď najdete v našich starších článcích. Správné odpovědi posílejte na adresu soutez@fandimefilmu.cz. Každý soutěžící může poslat pouze jednu správnou odpověď, jinak bude ze slosování vyřazen. Soutěž potrvá do úterý 27.10. 2015, ve středu pak zveřejníme jména pěti vylosovaných výherců na našem Facebooku a uvědomíme výherce mailem. Do soutěžního mailu kromě odpovědi nezapomeňte uvést své jméno, příjmení a doručovací adresu!

Moderní svět je plný tajemství. Tím největším tajemstvím je, že čarodějnice stále žijí mezi námi. Jsou to zlá stvoření pevně odhodlaná vypustit na svět Černou smrt. S nadpřirozeným nepřítelem bojují už po staletí armády lovců čarodějnic. Jedním z nich je statečný bojovník Kaulder (Vin Diesel), kterému se podařilo porazit všemocnou Královnu čarodějnic (Julie Engelbrecht) a tím zničit i mnoho jejích následovníků. V poslední chvílí před smrtí Královna čarodějnic vrhla na Kauldera kletbu nesmrtelnosti a navždy mu zabránila setkat se s milovanou manželkou a dcerou v posmrtném životě. Dnes je Kaulder posledním zbývajícím lovcem čarodějnic, celá staletí bojuje se zbytky zla a touží setkat se znovu se svými blízkými. Jenže Kaulder neví, že Královna čarodějnic byla vzkříšena a chce se mu pomstít. Čeká ho velkolepá bitva, která rozhodne o osudu celého lidstva. 

V Posledním lovci čarodějnic hrají Vin Diesel (filmová série Rychle a zběsile), Elijah Wood (trilogie Pán prstenů, Hobit: Neočekávaná cesta), Rose Leslie (Hra o trůny, Panství Downtown) a Michael Caine (trilogie Temný rytíř, Interstellar). Obsazení filmu doplňují Ólafur Darri Ólafsson (Walter Mitty a jeho tajný život, Temný případ), Julie Engelbrecht (Rudý baron, Rampelník) a Isaach de Bankolé (Casino Royale).

Režisérem filmu je Breck Eisner (Podivní, Sahara), který ho natočil podle scénáře Coryho Goodmana (Kazatel), Matta Sazamy a Burka Sharplesse.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest