Přehled filmových premiér od 22.10.

Přehled filmových premiér od 22.10. | Fandíme filmu
Poslední lovec čarodějnic s Vinem Dieselem, Paranormal Activity 5 anebo nový Petr Zelenka. Novinek je v kinech celkem 8 a většinu z nich představuje Filmová rychlovka.

Jestliže nás minulý týden distributoři šetřili, tenhle čtvrtek nám dávají pořádně do těla. Do kin vstupuje rovnou osm novinek a komu by to nestačilo, ten si může na plátně užít ještě obnovenou premiéru Návratu do budoucnosti a Návratu do budoucnosti 2! Právě včera, 21.10. 2015, totiž ve druhém dílu série Marty McFly přicestoval do našich časů, aby zjistil, co se vlastně v té „budoucnosti“ promítá v kinech (jsou to Čelisti 19, které z nějakého důvodu do našich sálů nedorazily ;-) ). Šestici z aktuálních premiér představuje naše Filmová rychlovka, kde jsme se podívali na zub Poslednímu lovci čarodějnic, Paranormal Activity 5, Stážistovi, Mrkáčkovi Billovi a Ztraceným v Mnichově.

Po natáčení Rychlovky jsem měl tu možnost vidět ještě Dokonalého šéfa, kterého můžu doporučit všem, kteří mají rádi Bradleyho Coopera a prostředí profesionálních kuchařů. Snímek pojednává o bývalé kulinární superstar, která se pod tlakem úspěchu utopila v drogách a chlastu. Teď se vrací zpátky za sporák a chce zaútočit na tři michellinské hvězdičky. V některých ohledech je možná pohled do restauračního byznysu poněkud romantizovaný, jinak se ale jedná o svižnou hořkou komedii z vysoce stresového prostředí. Milovníci dokumentů si pak mohou zajít na snímek Amerika, který si bere na paškál fenomén českého trampování.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest