Potvrzeno: Hulk se vrátí v Thor: Ragnarok

Potvrzeno: Hulk se vrátí v Thor: Ragnarok | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zelený hromotluk se opravdu potká s bohem blesku někde uprostřed vesmíru. Mark Ruffalo už jedná o podmínkách.

Tak je to potvrzené. To co před pár dny začalo prosakovat přes prověřené filmové bloggery, teď potvrzují i všechny čtyři hlavní hollywoodské zpravodaje. Hulk skutečně bude jednou z postav snímku Thor: Ragnarok. Jeho představitel, Mark Ruffalo, momentálně jedná o podmínkách smlouvy, takže je docela dobře možné, že v nejbližších dnech vydá oficiální prohlášení i přímo Marvel, třeba i s nějakou první synopsí či artworkem.

Jak už jsem psal minule, spojení Hulka s Thorem je z obchodního hlediska logické. Notnou dobu jsme věděli, že Marvel chce zeleného obra poslat pryč ze Země, aby nekomplikoval situaci během blížící se Občanské války. Dlouho se spekulovalo o tom, že se někde v kosmu setká se Strážci Galaxie, jenže ti si i samostatně vedou tak dobře, že Marvel Hulka daleko víc zúročí právě s Thorem, který má ze všech zavedených hrdinů momentálně nejslabší výsledky. Jak to bude fungovat po kreativní stránce, to uvidíme za dva roky.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander. Scénář napsali Craig Kyle a Christopher Yost. Režírovat má Taika Waititi, který spekulace o svém angažmá nedávno nepřímo potvrdil na svém Twitteru (a pak rychle zprávu zase smazal). Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Zdroje: Deadline, THR, The Wrap, Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest