Thor 3: Kdy a kde se může natáčet

Thor 3: Kdy a kde se může natáčet | Fandíme filmu
Disney údajně chce vyslat jednu z chystaných marvelovek na jižní polokouli. Lady Sif slibuje, že bude mít ve filmu výraznou roli.

Zajímavé zprávy dorazily z Austrálie. Podle anonymního filmového profesionála si Disney při natáčení Pirátů z Karibiku 5 tak oblíbil místní personál, ateliéry i venkovní lokace, že chce v zemi točit i další projekt. Tím by měla být jedna z chystaných marvelovek, a to prý buď Thor: Ragnarok nebo Captain Marvel. Jako pravděpodobnější se z daných dvou variant jeví třetí Thor. Oproti Captain Marvel má datum premiéry stanovené asi o rok dříve a šéf studia, Kevin Feige, nedávno připustil, že natáčení Ragnaroku má začít někdy v červnu příštího roku. Podle anonymního zdroje by produkce mohla začít dokonce už v březnu. Pokud by natáčení Thora 3 v Austrálii skutečně vyšlo, bylo by to pozitivní i pro představitele hlavní role, Chrise Hemswortha, který s rodinou bydlí asi jen hodinu cesty od ateliérů v Gold Coast.

Shodou okolností momentálně v Austrálii natáčí také představitel Lokiho, Tom Hiddleston (Kong: Skull Island), který je jedním z mála herců vedle Hemswortha, jejichž návrat v příštím Thorově dobrodružství je potvrzený. Osobně před časem svou účast potvrdila také Jaimie Alexander, podle níž tentokrát její Lady Sif bude mít v příběhu „klíčovou úlohu“. Scénář napsali nepříliš známí Craig Kyle a Christopher Yost a o ději zatím víme jen minimum. Z Avengers: Age of Ultron vyplývá, že se Thor vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky o osudu celého vesmíru, které jej začaly trápit po tom, co mu Scarlet Witch přivodila halucinogenní vize. Loki stále sedí v Asgardu na trůně převtělený za Odina a jméno filmu odkazuje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Česká premiéra filmu je naplánována na 2.11. 2017.

Zdroje: Yahoo, LA Times

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest