Thor: Ragnarok - Hulk možná konečně našel nový domov

Thor: Ragnarok - Hulk možná konečně našel nový domov | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Doktor Banner se musí dříve či později někde objevit. Bude to právě v příštím Thorově dobrodružství? AKTUALIZOVÁNO o další podrobnosti.

AKTUALIZACE: Server Birth Movies Death kontaktoval své zdroje v Marvelu a potvrzuje, že se Hulk v Thor: Ragnarok skutečně objeví. Má mít důležitou úlohu a společně s Thorem se vydat na „kosmický road trip“. Dále BMD tvrdí, že Ragnarok byl dosud nejtemnějším scénářem, jaký kdy Marvel měl v ruce, proto byl jako režisér najatý komediální tvůrce Taika Waititi, aby tíživé drama vybalancoval s humorem a vtisknul filmu takový tón, na jaký jsou příznivci marvelovek zvyklí. Ve filmu, který pojednává o konci světa, se mají objevit valkýry, andělské ženy, které odvádějí duše padlých válečníků do Valhaly. Vedle běžných valkýr však máme čekat také superhrdinku Valkyrie, vůdkyni valkýr a asgardskou polobohyni, která v komiksech byla členkou týmů Defenders i Avengers. Bez zajímavosti není ani to, že uvedení postavy bylo zvažováno už během příprav snímku Thor: Temný svět. Dole v galerii se můžete podívat na nevyužité artworky výtvarníka Joshe Nizziho.

Původní článek (13.10.): Hulk (Mark Ruffalo) je do této chvíle jediným z hlavních hrdinů Marvelu, u kterého nevíme, kdy se s ním potkáme příště. Nedávno jsme na tohle téma vydali důkladný souhrnný článek, ale v rychlosti: Hulk se kvůli právní situaci v nejbližších letech asi neobjeví v samostatném filmu, může tedy pouze hostovat u dalších postav. Dlouho to vypadalo, že se po Avengers: Age of Ultron odletí setkat se Strážci galaxie, jenže režisér James Gunn už několikrát rázně popřel, že by se Mark Ruffalo v Guardians of the Galaxy 2 měl objevit v jakékoliv podobě. Alternativa spojení zeleného obra se Strážci zřejmě měla původně také ekonomický podtext, vznikla v době, kdy nebylo vůbec jasné, zda o Star Lorda a spol. bude mezi diváky zájem. Jenže z Guardians se stal zatím vůbec nejúspěšnější první díl série, jaký Marvel natočil, a tak není potřeba pokračování zatraktivňovat přidáním jednoho z Avengerů. Využít by toho ale mohl jiný film.

Podle serveru Joblo bude Hulk součástí snímku Thor: Ragnarok. Nevíme, kolik má dostat prostoru, nicméně by se mělo jednat o výraznou roli, ne o nějaké cameo. Ve filmu má důležitou roli hrát také jakási „vzdálená planeta“, která není ani Země ani Asgard. Není tedy vyloučeno, že Bruce Banner s sebou do Ragnaroku přinese nějaké elementy populární komiksové série Planet Hulk.

Tohle video se objevilo na oficiální Twitteru Marvelu. Roztomilá náhoda?

Z pohledu Marvelu tenhle team-up působí docela logicky. Hulka je třeba nějakým způsobem uplatnit a po Avengers: Age of Ultron se jeho příběh musí bezpodmínečně odehrávat někde, kde se nedostane do kontaktu s ostatními Avengers. Thor: Ragnarok je vedle Guardians of the Galaxy 2 jediný film, který se před Avengers: Infinity War I. bude odehrávat mimo Zemi. A v neposlední řadě je Thor v současnosti nejhůře vydělávající Avenger. Iron Man svoje tržby v posledním filmu zdvojnásobil, Captain America také. Thor si polepšil zhruba o 30%, pokračování stíhaly slabé recenze a v Avengers: Age of Ultron patřil mezi nejméně výrazné postavy. Jakoukoliv pomocnou ruku tedy série dokáže zcela jistě využít.

Thor: Ragnarok je pokračováním Thora: Temného světa a Avengers: Age of Ultron. Odinův syn (Chris Hemsworth) se vrací do Asgardu, aby našel odpovědi na znepokojující otázky, které mu zasely do hlavy vize Scarlet Witch. Na trůnu nachází Lokiho (Tom Hiddleston) převtěleného v jeho otce a pomalu se ve světě polobohů schyluje k Ragnaroku, kataklyzmické události, která restartuje běh dějin. Vedle Hemswortha a Hiddlestona se vrací také Jamie Alexander. Scénář napsali Craig Kyle a Christopher Yost. Režírovat má Taika Waititi, který spekulace o svém angažmá nedávno nepřímo potvrdil na svém Twitteru (a pak rychle zprávu zase smazal). Datum české premiéry je stanoveno na 2.11. 2017.

Zdroje: Birth Movies Death, Josh Nizzi, JoBlo

Thor: Ragnarok

03.11.2017 | USA, Austrálie
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 3

Thor: Ragnarok - Hulk možná konečně našel nový domov | Fandíme filmu Thor: Ragnarok - Hulk možná konečně našel nový domov | Fandíme filmu Thor: Ragnarok - Hulk možná konečně našel nový domov | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest