Hulk: Další sólovka má základy připravené

Hulk: Další sólovka má základy připravené | Fandíme filmu
Samostatný film s Hulkem se oficiálně nechystá, avšak Mark Ruffalo k němu vidí určité předpoklady.

Mluví se o tom pořád dokola. Hulk se po přeobsazení Markem Ruffalem stal hvězdou prvních Avengers. Fanoušci i reportéři jsou od té doby neustále zvědaví, jestli se dočkáme dalšího samostatného filmu se zeleným obrem. A Ruffalo pokaždé odpovídá v zásadě to samé: Bruce Banner neustále dělá všechno proto, aby se v Hulka neproměnil, což je naopak přesně to, co chce vidět publikum. Na téhle premise stály už dva samostatné filmy a nelze ji dojit donekonečna. Zatím tedy našel Hulk svoje místo v týmových filmech, kde je dost jiných rozptýlení na to, aby proměněný Banner mohl být jen určitým zpestřením. Do budoucna by se to ale snad přeci jen mohlo změnit.

Avengers: Age of Ultron ovládá Banner Hulka daleko víc, než kdykoliv dříve. Pořád to ale není dost. Kolegové jej využívají jen v nejnutnějších případech, když všechno ostatní selže a on sám má strach, že se jednou ze svého zeleného amoku nedokáže proměnit zpátky v člověka. Uvnitř probíhá bitva dvou osobností a stejně jako se Bannerovi daří víc a víc ovlivňovat Hulka, daří se Hulkovi ovlivňovat Bannera. To podle Ruffala otevírá nové možnosti, Avengers 2 pro ně pomaličku stavějí základy a bylo by podle něj vynikající, kdyby příští film s Hulkem na těchhle základech nakonec stavěl.

Stejně tak prý pomáhá vývoj technologií. Momentálně už je performance capturing tak daleko, že Mark může být spolu s ostatními herci na place a na monitoru okamžitě vidí, jak zhruba bude vypadat výsledná počítačová animace. Hodně mu pomáhá odborník na slovo vzatý, Andy Serkis (představitel Gluma, Caesara a dalších digitálních postav), a Ruffalo si připadá jako loutkoherec, který dokáže se svojí figurou udělat naprosto cokoliv si zamane. A až bude hrát Hulka příště, budou technologie opět dál.

Co nám tedy Ruffalo v kostce říká? Samostatný film se sice stále nechystá, avšak teď se alespoň zdá, že filmaři začínají tušit, jak s Hulkem vyprávět nějaký nový typ příběhu a začínají na to diváky pomalu připravovat. Zbytek článku obsahuje spoilery!

Interview vznikalo loni v dubnu a je samozřejmě otázkou, nakolik byl v té době herec obeznámený s dalšími plány Marvelu. Po tom, co studio ohlásilo Captain America: Civil War, je totiž zcela zřejmé, že Hulk a Thor jsou jediní původní Avengers, kteří ve snímku budou chybět. Thor se zjevně vrátí do Asgardu, Bannerova nepřítomnost však podporuje zákulisní zvěsti o tom, že Hulk bude pro ostatní hrdiny natolik nezvladatelný, že jej v průběhu snímku Age of Ultron pošlou pryč ze Země. Nejpodporovanější teorie pak předpokládá, že v širém vesmíru Banner potká Strážce Galaxie. Je možné, že půjde o krátké cameo, ale stejně tak se může stát, že Hulkův nový potenciál, o kterém Ruffalo tolik bájí, budeme odhalovat právě tam.

Plán premiér jako takový je každopádně pevně daný, a pokud se máme dočkat skutečně samostatného filmu s Hulkem, bude to nejdříve ve čtvrté fázi filmového Marvel Universe, tedy v roce 2019 nebo později.

Zdroj: Empire

Strážci Galaxie

01.08.2014 | USA, Velká Británie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest