Bryan Singer se ponoří 20 000 mil pod moře

Bryan Singer se ponoří 20 000 mil pod moře | Fandíme filmu
Režisér X-Menů nemusel dlouze přemýšlet o svém dalším projektu. Zfilmuje novou verzi slavného dobrodružného románu Julese Verna.

Až se Bryan Singer vypořádá se závěrečným dílem druhé trilogie mutantů, chce se vydat pod vodní hladinu. Z režiséra se včera stal čerstvý padesátník a na Instagramu kromě oslav svých kulatin oznámil světu, že se vhrne na film podle vědecko-fantastického románu 20 000 mil pod mořem od Julese Verna, který bude vznikat pod patronátem studia 20th Century Fox. S adaptací chtěl dříve pohnout David Fincher a kolem kapitána Nema se motal také McG, ale ani jedna verze se nakonec nerealizovala. Singer slibuje „epické a emocionální dobrodružství pro všechny věkové kategorie“. Na jeho slibu se pokusí zamakat scenáristické duo Rick Sordelet Dan Studney (Jack a obři).

Na stránkách románu se odehrává neuvěřitelné dobrodružství kapitána Nema, francouzského profesora Annoraxe, jeho sluhy Conseila a harpunáře Neda Landa, kteří jsou po kolizi na moři „hosty“ v kapitánově technicky vyspělé ponorce Nautilus, jež se dokáže vydat do neprobádaných koutů podmořského světa.

Zdroj: Bryan Singer Instagram

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest