Piráti z Karibiku 5: Oficiální logo filmu

Piráti z Karibiku 5: Oficiální logo filmu | Fandíme filmu
Disney
Návrat Orlanda Blooma byl oficiálně potvrzen.

A je tu další zprávička z D23, propagační akce společnosti Disney. Vedle jiných filmů byli prezentováni i Piráti z Karibiku: Dead Men Tell No Tales. Na pódiu se producíroval Johnny Depp v kostýmu, předstíral, že neví kde je, krmil se hrozny a rozhazoval jednotlivé kuličky publiku. Dále panel potvrdil především co, co už z neoficiálních zdrojů víme delší dobu. Jack Sparrow se postaví proti kapitánovi Salazarovi, kterého hraje Javier Bardem. Geoffrey Rush se vrací jako Captain Barbosa. Kaya Scodelario hraje novou postavu, Carinu Smyth. Orlando Bloom se skutečně vrací jako Will Turner a Brenton Thwaites hraje jeho syna Henryho. Největší novinkou celého panelu tak bylo odhalení oficiálního loga filmu. Najdete jej dole v galerii. I když byl film nedávno dokončen, podle oficiálních stránek je stále premiéra filmu ohlášena na 6.7. 2017

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales natáčejí režiséři Joachim Rønning a Espen Sandberg (Kon-Tiki), scénář napsal Jeff Nathanson (Terminál, Indiana Jones a Království křišťálové lebky). V hlavní roli kapitána Jacka Sparrowa se vrací Johnny Depp a své role si zopakují také Geoffrey Rush (kapitán Barbossa), Kevin R. McNally (Gibbs), Stephen Graham (Scrum) a Martin Klebba (Marty). Nově obsazení rozšiřují Javier Bardem (Tahle země není pro starý, Skyfall) jako hlavní padouch, Brenton Thwaites (Dárce) jako mladý voják, Kaya Scodelario (Labyrint: Útěk) v roli jeho milé a Golshifteh Farahani (Exodus, Kuře na švestkách), jež si zahraje jakousi čarodějku. Film má premiéru 7.7. 2017, následuje oficiální synopse.

Štěstěna nestojí na jeho straně, když je kapitán Jack Sparrow uvržen do zbrusu nového dobrodružství. Nepříznivý vítr se mu do plachet opře plnou silou, když duchové pirátů, pod vedením jeho staré nemesis, kapitána Salazara (Bardem), uprchnou z Ďáblova trojúhelníku, rozhodnutí zabít piráty všech moří...včetně Sparrowa. Jack může přežít jedině tehdy, pokud se mu podaří nalézt legendární Poseidonův trojzubec, mocný artefakt, který svému držiteli dává absolutní kontrolu nad oceány.

Zdroje: Oficiální Facebook, Coming Soon

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta

26.05.2017 | USA
Akční, Komedie, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest