X-Men: Apocalypse: Angel a další fotky

X-Men: Apocalypse: Angel a další fotky | Fandíme filmu
Mutanti na fotkách ze střižny. A kdy se dočkáme prvního traileru?

AKTUALIZACE: Obrázky byly promazány na základě výzvy studia 20th Century Fox.

Na internet uteklo několik fotek ze střižny X-Men: Apocalypse, na kterých si mimo jiných můžete prohlédnout především Angela (Ben Hardy) – to je ten na fotce společně s představitelkou Psylocke (Olivia Munn), svým kaskadérem a kaskadérkou Olivie Munn. Z fotek je dále patrné, že X-Meni budou mít opět poměrně střízlivé uniformy, i když se děj odehrává v 80. letech minulého století a v civilu je uvidíme v celkem pestrobarevném oblečení. Na obrázcích je k vidění také padouch Apocalypse (Oscar Isaac) nebo spousta zelených pozadí, které filmaři k dotvoření obrazu apokalyptické zkázy používají.

Objevila se také neoficiální nepotvrzená zpráva, podle které první trailer na film bude zveřejněn 2.10., společně s americkou premiérou Marťana. Pokud by tomu tak skutečně bylo, online se upoutávka nejspíš podívá několik dní před uvedením v kinech. Dosud jsme z X-Men: Apocalypse mohli vidět pouze nepříliš kvalitní video, které uniklo z letošního Comic-Conu v San Diegu. Na závěr přikládáme další video, ve kterém Olivia Munn cvičí s mečem:

One last freestyle session for the road... #DaxGymMontreal @teambillieve @karine_lmx

Video zveřejněné uživatelem Olivia Munn (@oliviamunn),

Děj filmu je zasazen do 80.let dvacátého století a měl by se zaobírat prastarými mutanty, kteří na Zemi žili tisíce let a ve starověku byli uctíváni jako bohové. Jeden takový se dostane až do přítomnosti a rozpoutá skutečnou apokalypsu.

Chystaný film je volně inspirován stejnojmenným komiksem a scénář k němu připravují Bryan Singer, Simon Kinberg, Mike Dougherty a Dan Harris. Režírovat má znovu Singer. Ve svých rolích se vrátí Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicolas Hoult, James McAvoy, Evan Peters, Lucas Till a Rose Byrne. Z nováčků ve filmu uvidíme Oscara Isaaca jako Apocalypse, Sophie Turner jako Jean Grey, Olivii Munn jako Psylocke, Kodiho Smit-McPheeho jako Nightcrawlera, Tye Sheridana jako Cyclopse, Lanu Condor jako Jubilee, Alexandru Shipp jako Storm, Bena Hardyho jako Angela a možná ještě Hugh Jackmana jako Wolverinea a Channinga Tatuma jako Gambita. Česká premiéra je stanovena na 19.5. 2016.

Zdroje: Heroic Hollywood, X-Men Newz, Bryan Singer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest