Christopher Nolan by mohl produkovat Akiru

Christopher Nolan by mohl produkovat Akiru | Fandíme filmu
Warneři to nevzdávají a chtějí udělat z japonské mangy/anime rovnou hranou trilogii. Údajně by se mohl zapojit do projektu režisér Temného rytíře.

Tak se nám znovu po delším čase ozývá nevyzpytatelný projekt Akira a tentokrát se prý kolem něj motá režisér se zvučným jménem, kterým není nikdo jiný než Christopher Nolan. Tvrdí to alespoň server Den of Geek, jehož zdroj má blízké vazby se studiem Warner Bros.. To chce navíc údajně udělat z Akiry hned tři filmy. Před třemi měsíci se Nolan údajně sešel s neznámým režisérem (naposledy chtěl film natočit Jaume Collet-Serra, ten už se na něm ale delší dobu nepodílí), prodiskutovávali spolu detaily projektu a oblíbený tvůrce by se následně měl zhostit pozice jednoho z producentů.

Některé spekulace však nevylučují ani možnost, že nedávno ohlášené datum příštího Nolanova filmu by mohlo patřit právě prvnímu dílu Akiry. U problémového projektu se nejednou řešila otázka rozpočtu a kdyby bylo pod trilogií uvedeno Nolanovo jméno, jistě by se do ní studio odvážilo nasypat víc peněz. V tom případě si ale myslím, že bychom se museli rozloučit s eRkovým ratingem. Nic z uvedeného však zatím neberte jako hotovou věc, žádný další server zatím zákulisní zvěst nepotvrdil. Raději si tedy počkáme na nějaké oficiální vyjádření ze strany studia nebo režiséra. Každopádně, kdyby se Nolan skutečně na Akirovi jako producent nebo dokonce jako režisér skutečně podílel, jak by to ovlivnilo vaše očekávání?

 Zdroj: Den of Geek

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest