Ghost in the Shell mění datum premiéry

Ghost in the Shell mění datum premiéry | Fandíme filmu
Hraná adaptace vyklidila pozici kvůli osmému dílu Rychle a zběsile. A kdy by se mělo sci-fi podle Scarlett Johansson začít natáčet?

Minulý týden bylo ohlášeno, že premiéra Rychle a zběsile 8 připadne na 14. 4. 2017. Jenomže v to samé datum měla vstoupit do kin Scarlett Johansson v post-kyberpunkové hrané adaptaci mangy Ghost in the Shell. Jít do přímého střetu s Dieslovou partou by nebyl ten nejlepší nápad, zvláště po tom, co začala série od čtvrtého dílu finančně sílit. Nové datum "Ducha ve skořápce" se tedy posunulo o dva týdny dopředu, přesněji to je 31. 3. 2017. Dalo se to čekat, ale pouhých čtrnáct dní mi připadá jako poměrně krátká doba. Až dorazí další pokračování Rychle a zběsile, tak smete z cesty pravděpodobně všechno. Podle Johansson režisér Rupert Sanders (Sněhurka a lovec) zahájí natáčení buď v lednu nebo v únoru příštího roku.

Příběhy Ghost in the Shell se odehrávají v 21. století v Japonsku, ve fiktivním městě Niihama. Světem se přehnaly dvě další světové války a leccos se v něm změnilo. Velký zlom byl však zaznamenán hlavně v kruzích rychle se rozvíjejících dostupných technologií. Po ulici se tak postupně začali procházet vedle lidí i kyborgové či androidi a kdo chtěl, mohl si své tělo vybavit kybermozkem nebo potřebnými implantáty. Kyberprostor se rozšířil do celosvětové virtuální reality a počítačoví hackeři jsou považování za ještě závažnější hrozbu než doposud. V čele dění tohoto post-kyberpunkového anime je ženský kyborg, major Motoko Kusanagi. Společně s dalšími policejními příslušníky je členem tajné divize s označením Sekce 9, která se specializuje na boj s kyberterorismem.

Zdroje: Comingsoon, Collider

Ghost in the Shell

30.03.2017 | USA
Akční, Sci-Fi, Krimi, Drama
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest