Kong: Skull Island přepíše scenárista Jurského světa

Kong: Skull Island přepíše scenárista Jurského světa | Fandíme filmu
Nový příběh inspirovaný King Kongem se začne natáčet už za pár měsíců. Kdo všechno by si v něm měl zahrát?

Kong: Skull Island už se chystá docela dlouho a přípravy pořád ještě nejsou u konce. Nejnovější přepis scénáře dostal na starosti Derek Connolly, muž který má s velkými monstry zkušenost – jeho posledním projektem byl Jurský svět. Pokud Connollymu půjde práce od ruky, mělo by natáčení definitivně začít letos v říjnu, kdy se štáb chce postupně podívat na Havaj, do Vietnamu a na Island. Předchozí verze scénáře psali Max Borenstein (Godzilla), John Gatins (Let, Need for Speed) a Dan Gilroy (Nightcrawler).

S blížící se první klapkou se také postupně dává dohromady obsazení. Jistá je účast Toma Hiddlestona (Loki od Marvelu), Brie Larson (21 Jump Street, Short Term Twelve) a Corey Hawkins (Straight Outta Compton, Non-Stop). Ještě v létě produkce počítala s Michaelem Keatonem a J.K. Simmonsem, avšak oba museli kvůli odkládanému natáčení z projektu vycouvat. Náhrada se zatím hledá, avšak mezi kandidáty na obě (popřípadě nějaké další) role jsou Samuel L. Jackson, John C. Reilly, Tom Wilkinson, Toby Kebbell a Russell Crowe. Ten však nehodlá s produkcí vůbec vyjednávat, dokud nebude mít v ruce definitivní scénář. Režíruje Jordan Vogt-Roberts (Králové léta).

Kong: Skull Island je dobrodružným příběhem, který nás zavede na Skull Island, do domova slavného King Konga a mnoha dalších fantastických tvorů. Tentokrát bychom na tajuplném místě měli strávit víc času, než bývá v kingkongovských filmech obvyklé. Film se má inspirovat klasickým King Kongem, ale bude se odehrávat v úplně jiné době, podle posledních informací v 70. letech minulého století. Datum české premiéry je stanoveno na 16.3. 2017.

Zdroje, THR, MTV, Deadline, Deadline II

Kong: Ostrov lebek

10.03.2017 | USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest