Deadpool: Nadílka dvou trailerů

Deadpool: Nadílka dvou trailerů | Fandíme filmu
Maskovaný antihrdina se konečně pouští do akce v prvních dvou upoutávkách. AKTUALIZOVÁNO o krátký Deadpoolův skeč s Conanem O'Brienem. 

Trailer na Deadpoola je konečně tady. Ze značné části se jedná o to samé video, které bylo zveřejněno na letošním Comic-Conu, avšak teď jej konečně vidíme oficiálně a v HD, takže je čas k upoutávce přidat nějaký ten komentář. Prvotní upoutávka zatím příliš neukazuje, o čem vlastně film bude, víme že Wade Wilson (Ryan Reynolds) umírá, „léčebná“ procedura jej promění v Deadpoola a následně se pustí do křížku s lidmi, kteří se podíleli na jeho přeměně. Co však upoutávka vykresluje poměrně dobře, je filmový vizuál a styl vyprávění.

Na první pohled je patrné, že tohle není stamilionová komiksovka, jaké v poslední době v kinech vídáme především. Nikdo nikam nelétá, chybí obří monstra i hroutící se velkoměsta. Většina scén vystačí s několika herci a prostou velkoměstskou či industriální kulisou. Největším viditelným trikem celého traileru je digitální X-Men Colossus. Místo obvyklých lákadel superhrdinských filmů upoutávka sází především na uvolněnou atmosféru a svérázného Deadpoola.

Několik málo scén jasně ukazuje, že si netradiční hrdina libuje v extrémním násilí a pusa mu nikdy nezavře. Tenhle jeho tradermark však zatím působí dvojsečně. Na jednu stranu bude při konstantním proudu slov uvěřitelné, že je Wilson schopný vypustit z úst naprosto cokoliv a občas padne docela slušná hláška, jakou bychom v podobně hrubozrnném provedení v jiném superhrdinském filmu zaručeně neslyšeli. Na stranu druhou některé průpovídky působí značně nuceně a vtipné tedy opravdu nejsou. Celkově upoutávka dokázala velice jasně dát najevo, že tenhle hrdina se bude od ostatních dost lišit, což je rozhodně plus. Ale to je zatím asi tak všechno, vedle samotného Deadpoola zatím film neukázal nic, kvůli čemu jej všichni nezbytně musíme vidět. Bude samotný ninja v červeném dostatečným tahákem? A jaký dojem dělá upoutávka na vás? Dejte vědět v komentářích.

V playlistu krom hlavního traileru najdete ještě jeho cenzurovanou verzi, ve které je změněno několik hlášek a násilných záběrů. Závěrečné video v playlistu ukazuje, jak se Deadpool setkal s moderátorem Conanem O'Brienem.

V hlavních rolích hrají Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Ed Skrein, T.J. Miller a Gina Carano. Režíruje nováček Tim Miller, scénář napsali Rhett Reese a Paul Wernick (Zombieland, G.I. Joe 2). Česká premiéra je stanovena na 11.2. 2016.

Deadpool vypráví příběh nekonvenčního antihrdiny od Marvel Comicsu. Wade Wilson sloužil u zvláštních jednotek, stal se žoldákem a nakonec byl vystaven krutým experimentům, které zesílily jeho schopnost regenerace a vysloužily mu přezdívku Deadpool. Vyzbrojený novými schopnostmi a temným, pokřiveným smyslem pro humor, se Deadpool vydává na lov muže, který zničil jeho život.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest