Gambit si vybral svou milou

Gambit si vybral svou milou | Fandíme filmu
Přijme nová Bond girl Léa Seydoux jeho nabídku?

Kolem Gambita byly chvíli zmatky a pár dní nebylo úplně jasné, jestli se chystaný projekt na poslední chvíli nerozpadne. Vše ale bylo zažehnáno a nic nebrání začátku natáčení, který je naplánován na říjen. Je tedy potřeba co nejrychleji dořešit obsazení. Zatím s jistotou známe jen představitele hlavní role, které se ujme Channing Tatum, ale jak víte z naší starší novinky, produkce musí obsadit ještě celou řadu postav. První odškrtnutých kolonek je podle všeho hlavní ženská hrdinka.

Podle serveru Deadline studio roli nabídlo Lée Seydoux, které už nezbývá nic jiného, než nabídku přijmout. Vycházející třicetiletá hvězda začínala ve francouzských filmech (skvělá byla třeba v Lurdech) a přes menší role se postupně prokousávala i do Hollywoodu. Vzpomenout si na ni můžete v Hanebných panchartech, Mission: Impossible 4 či Půlnoci v Paříži. Silné ohlasy kritiky a festivalových diváků sklidilo lesbické drama Život Adele a letos se s herečkou seznámí i nejširší veřejnost, až ji uvidí jako novou Bond girl ve snímku Spectre. O roli se ucházely ještě Abbey Lee (Šílený Max: Zběsilá cesta) a Rebecca Ferguson (Mission: Imposbbile 5), ale Ferguson nakonec vzala roli ve snímku The Girl On The Train a ze zbývajících kandidátek se studio rozhodlo právě pro Seydoux.

V komiksech je Bella Donna Bordeaux Gambitovou láskou už od dětství. S postupem času získá také nadpřirozené síly a stane se vůdkyní cechu vrahů, zatímco titulární hrdina je hlavou konkurenčního cechu zlodějů. Na pořádný zamilovaný malér je zaděláno.

Nový Gambit  je úplný restart, postava nebude mít žádnou souvislost s předchozí verzí, kterou hrál ve filmu X-Men Origins: Wolverine Taylor Kitsch. Z toho co víme z různých rozhovorů a z komiksů, bude na plátně Gambit antihrdina, muž na hraně mezi dobrem a zlem, který se s X-Meny nekamarádíčkuje každý den. Je to zloděj a zároveň gentleman s dobrým srdcem, namyšlený frajírek a také jižan, rodák z New Orleans (Louisiana by měla hrát ve filmu důležitou roli). Gambit ovládá proudy čiré kinetické energie, ale také je zručný v boji muže proti muži, ve kterých využívá tyč bo. Hlavní roli hraje Channing Tatum, režíruje Rupert Wyatt. Scénář napsal Josh Zetumer podle námětu Chrise Claremonta. Datum české premiéry je stanoveno na 9.10. 2016.

Zdroj: Deadline

Gambit

USA
Akční, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest