Spin-off Agentů SHIELDu se znovu chystá

Spin-off Agentů SHIELDu se znovu chystá | Fandíme filmu
Krásná a smrtící Mockingbird a věčně ukecaný agent Hunter přeci jen dostanou šanci nastartovat vlastní seriál.

V květnu bylo oznámeno, že práce na spin-offu seriálových Agentů SHIELDu jsou pozastaveny. Teď je projekt zpátky ve hře. Seriál se jmenuje Marvel’s Most Wanted a bude se soustředit na dobrodružství agentky Bobbi „Mockingbird“ Morse (Adrianne Palicki) a agenta Lance Huntera (Nick Blood), dvě postavy z Agentů. Stanice ABC se s filmaři zatím domluvila na natočení pilotní epizody a pokud se bude vedení ABC zamlouvat, objedná celou sezonu. Seriál mají na starosti Jeffrey Bell (jako showrunner připravoval Angela, psal pro Agenty S.H.I.E.L.D.u, Lost či Akta X) a Paul Zbyszewski (showrunner Daybreaku, psal pro Agenty, Lost či Hawaii Five-0). Jako výkonný producent dohlíží Jeph Loeb, šéf televizní divize Marvelu, který má pod dohledem všechny hrané i animované seriály studia.

Zvláštní je, že podle informací serveru Variety se „nejedná vyloženě o spin-off, ale spíš o úplně nový projekt zaměřený čistě na dvě postavy a pokračování jejich příběhu“. Tahle věta samozřejmě nedává příliš velký smysl. Pokud vezmu dvě postavy stávajícího seriálu a začnu s nimi dělat nový seriál, tak to je vyložená definice spin-offu. Snad jedině, že by děj nevycházel přímo z Agentů SHIELDu, ale jednalo se o nějaký prequel z dávných časů, který by s druhým seriálem opravdu spojovaly jen ústřední dvě postavy a žádné konkrétní události.

Stanice se zatím nerozhodla, kdy by eventuelně seriál chtěla nasadit nebo jakým způsobem by jej představila (zda samostatně nebo v rámci vysílání Agentů SHIELDu), takže si na jakékoliv podrobnosti budeme muset ještě počkat. Zároveň stále platí, že vedle Agentů SHIELDu, Agentky Carter a Marvel’s Most Wanted ABC v tichosti připravuje také jakýsi seriál od Johna Ridleyho (12 let v řetězech, American Crime), kterým by podle nepotvrzených zvěstí mohly být příběhy nové Ms. Marvel.

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest