Christian Bale si zahraje Ferrariho v životopisném filmu

Christian Bale si zahraje Ferrariho v životopisném filmu | Fandíme filmu
Opět se na nás řítí dva konkurenční filmové projekty. Tentokrát o životě Enza Ferrariho. Dáte přednost Baleovi anebo Robertu De Nirovi?

Není to nic nového, občas se v Hollywoodu vyvíjejí dva projekty s podobnou tematikou. V budoucnu bychom tak měli hned dvakrát vidět na plátnech kin určitou část života italské legendy, Enza Ferrariho. V jednom chystaném filmu by se měl představit v roli slavného závodníka Robert De Niro.

V druhém filmovém životopisu se objeví Christian Bale a řídit to celé bude Michael Mann (Nelítostný souboj, Hacker), který projekt chystá už téměř patnáct let. Mann už nám dal například životopisné boxerské drama Ali a skutečnou událostí se inspirovali i jeho Veřejní nepřátelé, v nichž si zahrál Bale jednu z hlavních rolí.

Snímek Ferrari by se měl odehrávat v roce 1957 (deset let po založení proslulé automobilky), kdy během italského závodu havarovalo vozidlo Ferrari přímo do přihlížejících diváků a devět z nich zahynulo. Tvůrci zřejmě budou čerpat alespoň částečně z knížky Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine, kterou napsal Brock Yates. V současnosti se hledá k Baleovi herečka a filmové studio. První klapka má padnout příští léto.

Zdroje: Deadline, The Wrap, Comingsoon

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest